parkanyos_tamogatas
 • Párkányok házhozszállítása
  Akár 6 óra alatt!
  Különleges kőfaragó üzemünknek és rendkívüli nyitvatartásunknak köszönhetően a megrendelt párkányokat 6 órán belül (max. 20 nm) átveheti sároki telephelyünkön hétfőtől egész szombatig. Nincs más dolga, mint görgessen lejebb és használja az oldalon található kőpárkány szerkesztő felületünket, adja le megrendelését. A párkányok elkészültéről telefonos visszaigazolást küldünk.
 • Párkányok házhozszállítása
  Házhozszállítás
  Arra is van lehetősége, hogy a megrendelt párkányokat Baranya, Somogy, Tolna, Bács-Kiskun, Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom, Nógrád, Heves és Pest megyében az otthonába vagy az építkezésre szállítsuk. A szállítás nagy előnye, hogy kedvező áru és rugalmas, mivel saját gépjárművel történik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy akár 2 munkanap alatt is kiszállíthatjuk az Ön által megrendelt és méretre vágott kőpárkányokat.
 • Párkányok házhozszállítása
  Személyre szabott méretek
  Különleges méretű, szélességű kőpárkányra van szüksége? Ne aggódjon, hiszen gyakorlatilag nincs lehetetlen. A párkány szerkesztő felületünk segítségével igazán egyedi méreteket is rendelhet felár nélkül! Mivel minden párkányt egyedileg gyártunk, így könnyedén megfelelünk az Ön igényeinek is. Ha kérdése van bátran írjon online ügyfélszolgálatunknak!
Párkányok méretvétele
méretvétel
Egyszerűen, egy családi ház esetén a párkányok mérete nagyjából 15 perc alatt lemérhető. Végezze el Ön a lejebb található leírásoknak megfelelően és spóroljon a párkányokon, hiszen így a szakembernek nem kell kifáradni az Ön házához a méreteket levenni.
Párkány rendelés
megrendelés
Hihetetlen kedvező áru gárnit, márvány és mészkő párkányokkal várjuk Önt! Rendelje meg a lemérést követően a kőpárkányokat a kőpárkányszerkesztő segítségével. A megrendeléstől számítva akár 6 órán belül átvehetőek (max. 20nm) a méretre vágott kőpárkányok.
Párkány beépítése
beépítés
Ha Önnek kényelmesebb a párkányokat akár 2 munkanapon belül kiszállítjuk. A videós segédletünknek köszönhetően könnyedén akár Ön is külön szakember nélkül beépítheti új kőpárkányait. Webáruházunkban minden szükséges eszközt megtalál ehhez!
Párkányos - a kőpárkány webáruházHasználja a kőpárkányszerkesztőt!
Brown Star gránit Cararrai márvány Maple Red gránit Mountain Pink gránit New Crystal White Padan Dark gránit Római travertin mészkő Sunset Pink gránit Yellow Rock gránit párkányszerkesztő
Párkányok méretvétele Párkány rendelés
kattintson az előnézetre, hogy még több képet találjon!
1
Szín
2
Vastagság
2 cm
vagy
3 cm
3
Hosszúság (cm)
4
Mélység (cm)
Ár kalkulálása!
Felhívjuk a figyelmét, hogy vizor választása esetén a párkányok elkészítése során a külső oldal esetén a vizor 2 cm-re van a párkány szélétől és 6 mm vastag. A párkányok mélységét javasoljuk 4-5 cm-es a fal síkjától mérni, hogy megfelelően elvezesse a vizet. Tájékoztatjuk, hogy a párkányokat nem fülezetten küldjük, tehát a jobb és bal széle beépítésre kerül a falba, így alakul ki a fülezettség. Amennyiben fülezett (kivágott) párkányt szeretnél rendelni vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Kedves Vásárlónk! Tájékoztatjuk, hogy a megrendelt párkányok színe kissé eltérhet a feltüntetett mintától, a kövek természetes kialakulásából adódóan, így a feltüntetett képeken, illusztrációkon az esetleges szín eltérésekért nem vállalunk felelősséget.


Legfrissebb bejegyzéseink
Miért nélkülözhetetlenek az ablakpárkányok?
2022-10-04
Miért nélkülözhetetlenek az ablakpárkányok?

Az ablakpárkányok szerepe megkérdőjelezhetetlen. Mégis sokan nem ismerik azokat a funkciókat/előnyöket, amelyekkel a párkányok rendelkeznek. Habár a homlokzat szépségét markánsan kidomborítják, hasznossági szempontjaik ugyanolyan jelentősek.

Ezekből az alapanyagokból készül a minőségi kőpárkány
2022-09-28
Ezekből az alapanyagokból készül a minőségi kőpárkány

Három a kőpárkányos igazság. Három olyan alapanyagról rántjuk le a leplet, ami hozzájárul ahhoz, hogy olyan kőpárkány szülessen, ami esztétikumban és hasznosságot tekintve is kifogástalan. Sőt, tartóssága is megkérdőjelezhetetlen. Elég csak a Westminster-palotát és az Országházat említeni.

Ezért időtálló, tökéletes befektetés a kőpárkány!
2022-09-20
Ezért időtálló, tökéletes befektetés a kőpárkány!

Ki ne szeretne időtálló terméket? Élethosszig tartó befektetést? Mégis a párkánypiac tele van olyan „portékákkal”, amelyek idő előtt felmondják a szolgálatot. Ugyanis sok párkány elveszti a színét, eredeti formáját, sőt, olyan gyászos elváltozásoknak lehetünk szemtanúi, amitől legszívesebben sírva fakadnánk.Építőipari kivitelezőként, szinte minden kővel kapcsolatos munkát a WALTER céggel végeztetünk immár több mint 20 éve! A munkára az árajánlatot rövid időn belül elkészítik és pontosan azon az összegen precízen, határidőre és rugalmasan teljesítik.
Nagyon megbízható cég!
Czinege - Huba Kft. - Czinege GáborMiért vásároljon kőpárkányt?

1
A jó minőségű és szakszerűen elkészített kőpárkány megvédi az ingatlan falazatát az esetlegesen beszivárgó nedvességtől és csapadéktól, ami által szinten tartja az ingatlan falainak állapotát és megelőzi a vizesedést.
2
A kőpárkányok az anyag sajátosságából adódóan időtállóak és maximálisan természetesek, illetve a megannyi színválasztéknak köszönhetően dekoratívak és passzolnak minden otthonhoz.
3
A kőpárkányok könnyedén tisztíthatóak és különösebb ápolást az évente egyszeri impregnáláson kívül nem igényelnek. Az impregnálás következtével színüket sem veszítik el és ellenállnak a foltosodásnak is.
4
A kőpárkány óriási előnye hogy a többi anyaggal ellentétben nem vetemedik.


Párkányok 6 óra alatt

kiszállítás Baranya, Somogy, Tolna, Bács-Kiskun, Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom, Nógrád, Heves és Pest megyében

Telephelyi átvétellel 6 óra múlva haza is viheti! *
* Maximum 20 nm párkány elkészítését tudjuk vállalni a 6 órás határidővel munkanapokon 08:00 és 17:00 közötti átvétellel.
Párkányok 6 óra alatt
A Párkányos csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Párkányos Csapata