Párkányos logó

parkanyos.hu /// Párkány várásrlás

Akár 6 óra alatt!

Különleges kőfaragó üzemünknek és rendkívüli nyitva tartásunknak köszönhetően a megrendelt párkányokat 6 órán belül (max. 20 nm) átveheti sároki telephelyünkön hétfőtől egészen szombatig.

Görgessen lejjebb és használja az oldalon található kőpárkányszerkesztő felületünket, adja le megrendelését! A párkányok elkészüléséről telefonon tájékoztatjuk.

HASZNÁLJA A KŐPÁRKÁNYSZERKESZTŐT!

parkany-rendeles parkanyrendeles
1Szín
? Tooltip text
2Vastagság
3Hosszúság (cm)
4Mélység (cm)

Válassza ezt az opciót, ha a megrendelt terméket párkányként, kültéren szeretné használni! A vízorr gondoskodik a csapadék elvezetéséről a párkány esetében és a párkány alján található 6 mm széles kb. 3 mm mély nyílást jelent.

Figyelem!

Felhívjuk a figyelmét, hogy ha vízorrt választ, akkor a párkányok elkészítése során a külső oldal esetén a vízorr 2 cm-re van a párkány szélétől és 6 mm vastag. A párkányok mélységét javasoljuk 4-5 cm-re a fal síkjától mérni, hogy megfelelően elvezesse a vizet. Tájékoztatjuk, hogy a párkányokat nem fülezetten küldjük, tehát a jobb és bal széle beépítésre kerül a falba, így alakul ki a fülezettség. Amennyiben fülezett (kivágott) párkányt szeretne rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Kedves Vásárlónk! Tájékoztatjuk, hogy a megrendelt párkányok színe kissé eltérhet a feltüntetett mintától, a kövek természetes kialakulásából adódóan, így az ábrázolt képeken, illusztrációkon az esetleges színeltérésekért nem vállalunk felelősséget.

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK véleménye

Olvassa el ügyfeleink véleményét párkányainkról és nézze meg az általuk küldött képeket!

Walter József
Párkányos Kőpárkány Webáruház

MÉRETVÉTEL

Egyszerűen, egy családi ház esetén a párkányok mérete nagyjából 15 perc alatt lemérhető. Végezze el Ön a lejjebb található leírásoknak megfelelően és spóroljon a párkányokon, hiszen így a szakembernek nem kell kimenni az Ön házához a méreteket levenni!

Párkányos Kőpárkány Webáruház

MEGRENDELÉS

Kedvező árú gránit, márvány és mészkő, valamint technikai kőből készült párkányokkal várjuk Önt! Rendelje meg a lemérést követően a kőpárkányokat a kőpárkányszerkesztő segítségével! A megrendeléstől számítva akár 6 órán belül átvehetőek (max. 20 nm) a méretre vágott kőpárkányok.

Párkányos Kőpárkány Webáruház

BEÉPÍTÉS

Ha Önnek kényelmesebb, a párkányokat akár 2 munkanapon belül kiszállítjuk. A videós segédletünknek köszönhetően könnyedén, akár Ön is külön szakember nélkül beépítheti új kőpárkányait. Webáruházunkban minden szükséges eszközt megtalál ehhez!

VÁLOGASSON KŐPÁRKÁNYAINK KÖZÜL!

Gránit: A földkéreg számottevő része gránit, nagyon kemény, karcálló és saválló, sokszínű, kiváló párkányalapanyag.

Mészkő: üledékes kőzet, meleg beige színű, puha ezért könnyen megmunkálható, az építőiparban számtalan helyre felhasználják

Márvány: átalakult kőzet, tetszetős felülete és időtállósága miatt évezredek óta kedvelt anyag, közepesen kemény, szemcsés szerkezetű, remekül illik a modern és a hagyományos házakhoz is.

Technikai kő:  kb. 90%-a kvarcit és márvány, amit magas nyomás alatt préselve, minimális arányban jelenlévő műgyantával melegítenek össze. Megbízható minőségű, letisztult, gyönyörű kő.

Mindennel messzemenőkig elégedettek vagyunk, a képek magukért beszélnek. Köszönjük.

Németh Gyula

A termékkel maximálisan elégedettek vagyunk. A szállítással minden rendben volt.

Takács Orsolya

Mindennel meg vagyunk elégedve.

Bóna Gábor

A termékkel és a futárral is tökéletesen elégedett vagyok.

Biczó Ferenc

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEINK

Mészkő párkány

A mészkő párkányok titkai

A kőpárkány alapanyagokat bemutató sorozatunk a harmadik részéhez érkezett. Ezúttal a mészkőből készült párkányokat vesszük górcső alá. Nem véletlen, hogy évszázadok óta használják ezt a

Tovább olvasom »

Építőipari kivitelezőként, szinte minden kővel kapcsolatos munkát a WALTER céggel végeztetünk immár több mint 20 éve! A munkára az árajánlatot rövid időn belül elkészítik és pontosan azon az összegen precízen, határidőre és rugalmasan teljesítik.
Nagyon megbízható cég!

Czinege Gábor

Czinege - Huba Kft.

MIÉRT VÁSÁROLJON KŐPÁRKÁNYT?

Hírlevél feliratkozás

Érdeklik a legfrissebb kőpárkányos hírek, tippek, akciók?

Walter József
Párkányos kiszállítási térkép

Magyarország egész területére szállítunk kőpárkányokat!

KEDVEZMÉNYES KISZÁLLÍTÁS BARANYA, SOMOGY, TOLNA, BÁCS-KISKUN, FEJÉR, VESZPRÉM, KOMÁROM-ESZTERGOM, NÓGRÁD, HEVES ÉS PEST MEGYÉBEN

Telephelyi átvétellel akár 6 órán belül haza is viheti! *

* Maximum 20 nm párkány elkészítését tudjuk vállalni 6 órás határidővel munkanapokon 08:00 és 17:00 közötti átvétellel.

Párkányos kiszállító furgon