Párkányos ajándék: 2023.05.19-ig 100.000 Ft feletti kőpárkány vásárlása mellé egyedi törlőkendőt adunk ajándékba!

ÚJABB TÁMOGATÁSI FORMÁVAL BŐVÜL A CSALÁDVÉDELMI PROGRAM

2021. január 1-től újabb támogatási formával bővül a családvédelmi program. Ezúttal a gyermekes családoknak kedvez a kormány, de ez a támogatási forma akár egyedülállók számára is elérhető. Hogy mit is lehet csinálni ebből a támogatásból? Felújítani! Igen, végre nemcsak lakásvásárlási, hanem immár lakásfelújítási támogatás is igénybe vehető. Ráadásul akár 3 millió forint is igényelhető és igen széles körben felhasználható, akár szuper minőségű, tartós és persze esztétikus párkányra is!

HOGY KIK ÉS MILYEN FELTÉTELEKKEL IGÉNYELHETIK EZT AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁST?

A 3 millió forintos támogatást azok a családok vehetik igénybe, akik legalább egy, 25. életévét még be nem töltött gyermeket nevelnek. Jó hír, hogy már a 12. hetes vagy annál idősebb magzat is számít, így azok, akik most várják első gyermeküket is igényelhetik a támogatást. Akkor sem kell aggódnia, ha egyedülálló szülő, hiszen a házaspárok és élettársak mellett egyszülős családok és különélők, de akár elváltak is élhetnek a lehetőséggel. A különélő szülők esetében az a fél jogosult a támogatásra, aki neveli a gyermeket. Lakhatás szempontjából a lényeg, hogy az igénylők a felújítandó ingatlanban lakjanak legalább 1 éve, kivéve akkor, ha a gyermek 1 évnél fiatalabb. Természetesen, mint szinte minden támogatásnál, itt is fontos, hogy legalább 1 éves, maximum 30 napra megszakított folyamatos tb-jogviszonnyal rendelkezzen az igénylő. Minden típusú belföldi vagy külföldi munkaviszony, így a vállalkozói is számít. Szóval a lehetőségek igen tágak.

Walter Jószef - Párkányos Kőpárkány Webáruház

MENNYI IS AZ ANNYI?

Természetesen ez az első kérdés, ami felmerül, jogosan persze. A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3.000.000 Ft lehet. A támogatás utólagos finanszírozás formájában igényelhető, tehát tudnia kell, hogy a felújítás önfinanszírozásos elvégzése után, amennyiben 6 millió forintot akár anyagdíjra, akár vállalkozói munkadíjra – melyek 50-50%-ban elszámolhatók – költött, akkor ennek felét visszaigényelheti. Fontos kiemelni, hogy minden gyermekes család csupán egyszer élhet a támogatással. Természetesen nem feltétlen kell kimaxolni az összeget, ha kisebb felújítást végezne, akkor kisebb összeget is igényelhet, de ne feledje, hogy a számlával igazolt költség maximum felét finanszírozza a pályázat!

Válogasson kedvére munkáinkból!

HOGY MIRE IS VEHETŐ IGÉNYBE PONTOSAN A TÁMOGATÁS?

Elsőként természetesen a párkányt kell kiemelnünk! Azt mindenki tudja, hogy ez szükséges, de csak kevesen tudják azt, hogy az esztétikum mellett sokkal, de sokkal több funkciója van egy minőségi ablakpárkánynak. Elsődleges szerepe a védelem. A párkányok sokat segítenek abban, hogy a függőleges falazatra az eső ne hasson károsan, hiszen ha a csapadék nem tud rendesen elfolyni, akkor a falban szívódik fel. Ezt ugye Ön sem szeretné? Ne aggódjon, mi segítünk megtalálni az Ön számára a legmegfelelőbb kőpárkányt! Természetesen teljes kínálatunkból válogathat, bármelyik párkányunk elszámolható költségként a lakásfelújítási támogatáson belül.

Emellett persze a felújítási lehetőségek tárháza végtelen, akár energetikai korszerűsítésre vagy a fürdőszoba, illetve a konyha, vagy az önálló otthon felújítására, de akár a beépített bútor, gép költségére is felhasználhatja a támogatást.

Böngésszen oldalunkon, vagy akár vegye fel velünk a kapcsolatot, szakképzett munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legmegfelelőbb párkányt választhassa!

Weboldalunkon párkánytervezőt is talál, amely szintén segítségére lehet a tervezésben! Ne habozzon, kezdjen neki akár még ma!

Nekünk fontos a véleménye!

Töltse ki a kérdőívünket, válaszaiért cserébe kuponkódot kap, amit ajándék egyedi törlőkendőre használhat fel.

0
Kosár
  • A kosara jelenleg üres.