Hogyan válassza ki a megfelelő színű kőpárkányt?

A kőpárkányok megrendelésekor fordítson nagy figyelmet a megfelelő mintázatú kőpárkány kiválasztására, hiszen igazán időtálló díszei lesznek otthonának a fontos vízelvezető funkció mellett. Mivel megannyi kő érhető el a kínálatunkban első körben azt kell eldöntenie, hogy milyen anyagból képzeli el az új párkányait. Ehhez segítséget a “Segédletek” oldalon talál. Miután megörtént a megfelelő kő kiválasztása már egyszerű dolga lesz, ha az alábbi néhány kérdésre válaszol.

Fontos, hogy a kőpárkányok színe illeszkedjen az ingatlan falazatának színéhez, hogy erősítse a hibátlan megjelenésű összeképet. Természetesen van arra lehetősége, hogy a hatás fokozásának érdekében eltérő színű, mintázatú kövekkel dolgozzon. Fehér felfelületekhez a legtöbb esetben a Mountain Pink vagy a Brown Star köveket javasoljuk. Ha igazán különleges figyelemfelkeltő párkányra vágyna, akkor biztosan nagy örömét leli a Maple Red mintában. Balkáni vagy mediterrán hangult megteremtéséhez igazán remek választás bármely mészkő párkány.

Javasoljuk, hogy vegye figyelembe a kőpárkány mintájának kiválasztásakor az épület lábazatát is, illetve célaszerű az utca hangulatát és általános összeképét is figyelembe venni. Az általunk készített kőpárkányok szinte minden falszínhez illeszkednek, de azért célszerű átgondolni az extrémebb stílusú párkányokat, illetve az extrémebb színű házakhoz kapcsolt párkányok mintáját.

Amennyiben kertes ingatlannal rendelkezik célszerű végiggondolni, hogy a kertben található bútorok, kiegészítők, stílushoz mely párkány passzol a leginkább, illetve, ha virágok, kaspók elhelyezését tervezi a kőpárkányon, akkor melyik illene a leginkább a kedvenc növényeihez.

Biztosak vagyunk benne, hogy amint meglátja a kőpárkányokat tudni fogja, hogy melyik 2-3 a nagy kedvenc és a fenti tanácsok segítségével azonnal kitudja választani az ideális mintát. Jó böngészést kívánunk!
Segédletek a párkányokhoz
További segítségre van szüksége? Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!
A Párkányos csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Párkányos Csapata