Párkányos viszonteladó

Hogyan lehet Ön viszonteladó partner?

Ön generál kivitelező, kőműves vagy csak egyszerűen az építőipar egyik szereplője? Fontos Önnek, hogy gyorsan, egyszerűen és könnyedén jusson méretre szabott, jó minőségi kőpárkányokhoz melyet tovább adhat megrendelőjének? Mi Önre is gondoltunk.

Lehetősége van arra, hogy regisztráljon viszonteladói rendszerünkbe, mely kapcsán kedvezménnyel juthat hozzá az előre elkészített és megrendelt párkányokhoz, így Önnek gyakorlatilag semmi dolga nincs a párkányok elkészítésével kapcsolatban. Legyen Ön is hivatalos Párkányos Minősített Partner és Viszonteladó!

1
Nincs más dolga, mint regisztráljon az alábbi űrlap segítségével. A regisztrációhoz adja meg vállalkozása nevét, székhelyét, adószámát valamint a kapcsolattartóra vonatkozó adatokat. Kérjük, hogy ügyeljen arra, hogy pontosan adja meg a kapcsolattartó nevét, e-mail címét és telefonszámát.
2
Az űrlap kitöltését követően munktársunk ellenőrzi, hogy Ön valóban jogosult-e a viszonteladói kedvezmény érvényesítésére, mely kapcsán ellenőrizzük vállalkozása adatait, tevékenységi körét és a kapcsolattartó személyét is. A minősítés teljesen díjmentes.
3
A sikeres minősítést követően e-mailes visszaigazolást küldünk Önnek, amelyben megtalálja a webáruházba történő belépéshez szükséges viszonteladói adatokat és a viszonteladói ajánlatunkat is, melyre onnantól kezdve Ön is jogosult lesz.
Milyen szolgáltatásokat vehet igénybe viszonteladóként?
A viszonteladóink részére kedvezményes áron biztosítjuk a párkányokat és a beszereléshez szükséges kiegészítő termékeket, melyeket egyszerűen online webáruházunk segítségével rendelhet meg. A pontos kedvezmény megállapításához töltse ki alábbi űrlapunkat, regisztráljon viszonteladónak. Tájékoztatjuk, hogy a kedvezmény mértékét webáruházunk a viszonteladói partnerré válást követően automatikusan jóváírja, így nem jelentkezik felesleges adminisztrációs teher.

A kedvezmény mellett ugyanúgy igényelheti 6 órás kivitelezési időnket maximum 20 nm párkány legyártása esetén, továbbá igénybe veheti szállítási szolgáltatásunkat is. Amennyiben azt szeretné, hogy a beépítést is szakképzett csapatunk végezze el, úgy erről minden esetben egyedi egyeztetés szükséges. Ne habozzon, vegye fel Velünk a kapcsolatot és legyen Ön is www.parkanyos.hu viszonteladó!


Viszonteladói Partner Regisztráció

Vállalkozás neve *
Székhelye *
Adószáma *
Kapcsolattartó neve *
E-mail címe *
Telefonszáma

Regisztrálok Viszonteladónak
Viszonteladóknak
A Párkányos csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Párkányos Csapata