Szállítási és fizetési információk

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy megrendelt termékeinket számos módon tudjuk eljuttatni Önnek, hogy ezáltal a legmegfelelőbb, legkényelmesebb átvételi és fizetési megoldást tudja kiválasztani. Az alábbiakban összefoglaltunk minden hasznos információt, ami a segítségére lesz abban, hogy a Párkányos webáruházban lehetséges fizetési és szálltási módokról tájékozódjon. Amennyiben a szállítási és fizetési módok részleteivel kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a szállítási módoknak többletköltsége lehet, melyet a termékek ára nem tartalmaz. Bizonyos esetekben egyes fizetési módok nem érhetőek el adott szállítási módok esetén. A webáruházban feltüntetett termékek árai bruttó árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és forintban értendőek. Felhívjuk a figyelmét, hogy kiszállítást kizárólag Magyarország területén áll módunkban teljesíteni Baranya, Somogy, Tolna, Bács-Kiskun, Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom, Nógrád, Heves és Pest megyében.

Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

Házhozszállítás

Felhívjuk a figyelmét, hogy kiszállítást kizárólag Magyarország területén áll módunkban teljesíteni Baranya, Somogy, Tolna, Bács-Kiskun, Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom, Nógrád, Heves és Pest megyében. A házhozszállítást gyűjtő fuvarként végezzük, így alap esetben 8-10 munkanapon belül teljesítjük megrendelését. Ennek költsége 12.000 Ft.

Természetesen kiemelendő, hogy a kényelem és gyors kiszállítás mellett a párkányok szállítására is teljes garanciát vállalunk. Amellett, hogy garantáljuk, hogy megrendelése a vállalási határidőig kiszállításra kerül, az esetleges sérült vagy a szállítás közben megrongálódott párkányokat díjmentesen a lehető legrövidebb időn belül cseréljük, így nem fordulhat elő az, hogy Ön hibás vagy sérült kő párkányt helyez be otthonába.

Ha sürgős megrendelésről van szó és továbbiakban is kéri a kiszállítást erre is van lehetősége. Az eredeti 12.000 Ft-os szállítási díjon felül, további 5.000 Ft-os felárért választhatja a 4-6 munkanapon belüli szállítás opcióját, így összesen 17.000 Ft-os szállítási díjért cserébe a megrendelt termékek, akár 4 munkanapon belül kiszállításra kerülnek. Ha a megrendelés leadásától számított 2 munkanapon belüli szállítást kér, úgy az eredeti 12.000 Ft-os szállítási díj felett egy egyszeri 15.000 Ft-os opcióval igényelhető a 2 munkanapos kiszállítás, így összesen 27.000 Ft szállítási díjért cserébe a megrendelés leadásától számíott 2 munkanapon belül a párkány kiszállításra kerül.


Személyes átvétel

Vegye át megrendelését telephelyünkön akár 6 órán belül. Válassza ezt az opciót, amennyiben 7781 Sárok, Kossuth utca 1. szám alatt kívánja átvenni megrendelését. Tájékoztatjuk, hogy lehetőség szerint a leadott megrendelést, munkanapokon 6 órán belül igyekszünk tejesíteni. Kérjük, hogy csak azt követően induljon el telephelyünkre, amennyiben e-mailes vagy telefonos visszaigazolást küldtünk a termékek elkészültéről. A személy átvétel díjmentes.


Rendelése kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhat:Utánvét

Ha utánvét szolgáltatásunkat választja, akkor a megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetnie szállító munkatársunk részére. Az utánvétes fizetés egyszeri költsége 1.000 Ft, melyet 20.000 Ft feletti rendelés esetén elengedünk.


Átutalás
A Párkányos csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Párkányos Csapata