Milyen eszközök szükségesek a kőpárkányok beépítéséhez?

Párkányok beépítése
Egy kőpárkány beépítése szakember nélkül is könnyedén megoldható és egy igazán gyors folyamat. A pontos lépésekért látogasson el a segédletek menüpont "HOGYAN ÉPÍTSE BE EGYSZERŰEN A MEGRENDELT KŐPÁRKÁNYOKAT?” tartalmára. Mielőtt azonban a beépítésen gondolkodna fontos, hogy a beépítéshez szükséges eszközöket és kiegészítő anyagokat beszerezze. A kiegészítő termékeket a webáruház segítségével könnyedén megrendelheti a "kiegészítő termékek" oldalon, ahol a rendszerünk még ezt is pontosan meghatározza, hogy a kosárban lévő termékekhez mennyi a beépítéshez szükséges anyagra lesz szüksége.
Párkányok beépítése
A párkány fogadására szükséges felület kialakításához szüksége lesz egy vésőre és egy kalapácsra, hogy a bontási és előkészítési munkálatokat el tudja végezni. Természetesen, amennyiben új ablakot építtet be a legtöbb esetben erről nem kell gondoskodnia, hiszen az újabb ablakok, nyilászárók beépítésénél a szekemberek gondoskodnak a megfelelő párkány fogadó kialakításáról. A törmelék eltávolításához és a levésett felület megtisztításához szüksége lesz seprűre, hulladékgyűjtő zsákra és egy rongyra is. A fogadó kialakítását követően a beépítéshez szükséges anyagok kikeveréséhez az általános adalékanyagokon túl szüksége lesz vízre, egy műanyag vödörre és egy kőműves kanálra is. A kész anyagot serpenyőben tudja elhelyezni és azt kőműveskanállal felvinni az előkészített felületre. A párkányok stabilizálásához használjon ékeket. A megfelelő dőlés, illetve a szintezettség ellenőrzéséhez pedig egy vízmértékre lesz szüksége. A párkány beépítését követően szüksége lesz egy szilikon kinyomó pisztolyra. Végezetül egy tiszta rongyra, mellyel felviheti az impregnálót az újonnan beépített ablakpárkányra.

Ha elakada vagy kérdése merülne fel ne habozzon írni Nekünk munkaidőben az oldal alján található online ügyfélszolgálat menüpont alatt.

Segédletek a párkányokhoz
További segítségre van szüksége? Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!
A Párkányos csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Párkányos Csapata