Walter József

A Párkányos cég elismerése a BÉT rendezvényen

Ifj. Walter József összefoglalója a Párkányos cég BÉT Konferenciás részvételéről: 

Mindig is tudtam, hogy hinnem kell magamban, a cégemben és a céljaimban. Ez a hármas hit segített át mindenen és juttatott el valahova, egyik ponttól a másikig még a legnagyobb nehézségek közepette is. A hit bármit képes elérni és bármit képes legyőzni.

Ha csak az akadályokra fókuszálnék, már régen elvéreztem volna, de mindig is előre vitt az alkotni vágyás, a munka szeretete és az a belső tűz, hogy el szeretnék érni valamit. Valamit, amit talán meg sem tudtam régebben fogalmazni, de az akaratot és a tüzet, amit édesapámtól örököltem, vinnem kellett tovább.

Ő közel 50 éve kezdte el ezt a történetet, a példája, szorgalma és töretlen áldozatkészsége a családjáért indított el engem is az úton és érhettem el ezek által a mai eredményeket. Így bármi, amit ma csinálok, illetve amit elérek a céggel, mind-mind Neki köszönhető és neki ajánlok minden eredményt, többek között a mostani, BÉT Konferenciás elismerést is. 

Nagy álmok egy apró helyen 

Sárokról nem mondhatjuk el, hogy a világ közepe lenne. Egy apró község, eléggé kieső helyen, alig több, mint 100 fős lakossággal. Innen kevés álom visz el valami nagyobb felé.

De mi mégis mertünk egy nagyot álmodni. Bár tegyük hozzá gyorsan, nem is voltak ezek az elején olyan nagy álmok. De az álmok is nőhetnek idővel és bizony, be is teljesülhetnek olykor-olykor. Mai napig sem hisszük el, hogy ily messzire jutottuk kedves kis falunkból, Sárokról…

Az elismerés ereje 

50 sikeres magyar vállalkozás között kaptunk mi is helyet, elhívtak egy gálára, ahol az előadók bankvezetők, vezérigazgatók voltak. 8 éve válogatják ki azokat a vállalkozásokat, akik meghatározó szereplői a magyar gazdaságnak, akikre az állam alapoz, illetve segíti őket beruházási támogatással, tudásátadással.

Inspiráló volt olyan közegben tartózkodni ezen a gálán, ahol nem siránkoznak az emberek, hanem tenni, alkotni, fejlődni akarnak. A Gyerünk, csináljuk! szemlélet uralkodott. És ez nekünk nemcsak hogy elég volt, hanem fel is töltött a következő évtizedekre energiával!

Keresse fel honlapunkat és ismerkedjen meg cégünkkel!

A versenyképes hazai társaságok a BÉT50, valamint az éves BÉT50 konferencia és a BÉT50 Klubok által kerülhetnek reflektorfénybe. A Tőzsde évente ötven hazai sikeres vállalatot keres fel, melyek szerepelnek a ‘BÉT 50 – ötven hazai vállalat sikertörténete’ kiadványban is. A kiadvány teljes mezőnye immár közel 350 vállalatot számlál.

Tudatosság és fejlődés 

A tudatos vállalatépítést a siker egyik alapfeltételének tekintem. Sokáig ráérzésből működtettem a vállalkozást, de ezek után tanulni kezdtem, többek között marketinget, vállalatirányítást, értékesítést. Így már tudatosan kezdtem meg az átszervezéseket és trénerek, vállalatépítő segítségét is igénybe vettem. 

Igazán megható és felemelő volt megtapasztalni azt, hogy a kemény, több évtizedes munka valóban nem volt hiábavaló… Ezt persze eddig is tudtuk, de a rendezvényen szembesültünk meglepő formában azzal hogy egy ilyen kis településről ilyen magasságokba eljutottunk…

A BÉT50 kiadvány története 2016-ban indult. A cél, hogy a hazai gazdasági szféra figyelmét a kimagasló teljesítményt nyújtó, sikeresen haladó és versenyképességüket növelő hazai vállalatokra irányítsa. 

Hatalmas sikernek könyveljük el, hogy idén a Párkányos cég is szerepelhetett a kiadványban. Ez nemcsak hogy megtisztelő elismerés, de komoly fegyvertény is a cég renoméját illetően és természetesen extra lendületet, valamint inspirációt ad a további munkához!

Idézet a BÉT50 kiadvány legutóbbi számából:

‘A Walter Holding Kft. története egy kis falu családi házának kertjében indult, ma pedig már piacvezetőként tartják számon a kegyeleti szolgáltatások és a sírkőkészítés területén. A tulajdonos, Walter József célja, hogy a céget növekedési pályán tartsa, majd egy nap átadhassa a stafétát gyermekeinek, emellett a munkavállalóiért érzett felelősség is motiválja, amikor a cége jövőjét tervezi. 

A mohácsi cég sikere valóban nem a szerencsén múlott, sokkal inkább a gyors alkalmazkodás képességén, a munka iránti alázaton. Mindezek mellett a szavahihetőség, ügyfélközpontúság az, ami megerősítette a cég helyzetét a piacon. Walter József édesapjához akkor is ragaszkodtak az ügyfelek, amikor falujukat kishatárátlépő igazolvánnyal lehetett csak megközelíteni a határok szigorú ellenőrzése miatt. Az ügyfelek mellett a munkatársaik megbecsülése a cég egyik alapértéke. Ennek tudható be, hogy a munkatársak között alacsony a fluktuáció, a fejlesztések miatt inkább az új munkaerő érkezése a jellemző.

Walter József a válságok mindent legyűrő erejében sem hisz. „Azt gondolom, hogy akkor van válság, ha a fejekben válság van. Ha rendet teszek magamban, átgondolt stratégiát követek az életemben, akkor nem lesz semmi akadálya a sikernek” – magyarázza. Szerinte felesleges arra várni, hogy a világ és a körülmények megváltozzanak körülöttünk – a siker záloga az, hogy nekünk kell olyan világot létrehozni magunk körül, amely megfelelő és támogató.’


Két út van: jól vagy rosszul

A valóságban minden vállalkozást lehet jól és rosszul csinálni. A halál valóban biztos, a vállalkozás sikere azonban korántsem az.

Nem hiszek a szerencsében, a sikert a tudás és a befektetett munka eredményének tekintem. A munkához a rendületlen hit az, ami erőt ad számomra.

‘Ne homokra, hanem sziklára építsünk. A viharra pedig fel kell készülni, még annak megérkezése előtt.’

Ha egy 130 fős faluból nekünk sikerült, akkor Önnek is sikerülhet bármi!

Soha ne becsülje le magát és kövesse a vágyait, ne hagyja, hogy bárki is letérítse az útról!

Lépjen kapcsolatba velünk és ismerje meg termékeinket, bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vevőink között üdvözölhetjük!

Párkányos | Walter Holding Kft.

Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.