Azzal mindenki tisztában van, hogy az ablakpárkány szükséges, azonban azt már kevesebben tudják, hogy pontosan miért. Erre persze sokan rávágnák, hogy azért, mert mutatós. Ez igaz, azonban ennél többet is tudnak az általunk kínált, minőségi ablakpárkányok. A párkányok feladata a függőleges falazat megvédése az eső káros hatásaitól. Az ablak beépítésekor a nyílás alsó részén egy olyan rész keletkezik, ahol megállhat a víz. A csapadék, ha nem tud elfolyni, akkor a falban szívódik fel. Ezt lappangó nedvességnek hívják. A téli időjárás alatt a falban maradt nedvesség megfagy és ezzel károsítja a falat, tönkre teszi azt.

Az általunk kínált minőségi párkányokra természetesen erre garanciát is vállalunk. A kifogástalan minőség mellett igen jó teherbíró képességgel is rendelkeznek, mindegyikük könnyedén, egy vizes törlőrongy segítségével tisztán tartható és vízálló. Görgessen lejjebb, használja kőpárkány tervezőnket és készíttesse el egyedi, szemetgyönyörködtető és hasznos kőpárkányát!
Használja a kőpárkányszerkesztőt!
Brown Star gránit Cararrai márvány Maple Red gránit Mountain Pink gránit New Crystal White Padan Dark gránit Római travertin mészkő Sunset Pink gránit Yellow Rock gránit párkányszerkesztő
Párkányok méretvétele Párkány rendelés
kattintson az előnézetre, hogy még több képet találjon!
1
Szín
2
Vastagság
2 cm
vagy
3 cm
3
Hosszúság (cm)
4
Mélység (cm)
Ár kalkulálása!
Felhívjuk a figyelmét, hogy vizor választása esetén a párkányok elkészítése során a külső oldal esetén a vizor 2 cm-re van a párkány szélétől és 6 mm vastag. A párkányok mélységét javasoljuk 4-5 cm-es a fal síkjától mérni, hogy megfelelően elvezesse a vizet. Tájékoztatjuk, hogy a párkányokat nem fülezetten küldjük, tehát a jobb és bal széle beépítésre kerül a falba, így alakul ki a fülezettség. Amennyiben fülezett (kivágott) párkányt szeretnél rendelni vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Kedves Vásárlónk! Tájékoztatjuk, hogy a megrendelt párkányok színe kissé eltérhet a feltüntetett mintától, a kövek természetes kialakulásából adódóan, így a feltüntetett képeken, illusztrációkon az esetleges szín eltérésekért nem vállalunk felelősséget.


  • Nagy nehezen, de végül sikerült elhatároznom magam, hogy a régi, megkopott párkányaimat lecseréljem. Rövid keresgélés után rátaláltam a Párkányos webáruházra, majd szinte azonnal meg is rendeltem tőlük pontosan hét darab Cararrai márvány párkányt. Örülök, hogy őket választottam, hihetetlen ügyfélközpontú, megbízható webáruház. A rendelés leadását követő második napon a gyönyörű márvány párkányok már a helyükön is voltak. Köszönöm szépen!
    Nagy Viktor - Pécs
További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!
A Párkányos csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Párkányos Csapata