Párkányos ajándék: 2023.05.19-ig 100.000 Ft feletti kőpárkány vásárlása mellé egyedi törlőkendőt adunk ajándékba!

Walter Bt.

7781 Sárok, Kossuth utca 1.
20065238-2-02
50400096-16030680-00000000

Adminisztráció, számlázás és webáruház használatával kapcsolatban keressen minket a +36 30 341 2137 telefonszámon!

Párkánytervezéssel kapcsolatban, szakmai kérdések és egyeztetések kapcsán hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon!

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK NYUGODTAN!

Walter Kő Centrum

Vállalkozásunk közel 50 éve, 1971-ben, id. Walter József kőfaragó-műkőáru készítő mester irányításával indult útjára. Kezdetben 2-3 fővel a kistérség temetőiben végeztünk munkát, többnyire műkőből, kezdetleges kézi-gépi megmunkálással, szerény körülmények között.

Folyamatosan fejlődő vállalkozásunk egyre jobb minőségben és megrendeléseinek köszönhetően egyre nagyobb mennyiségben készítette termékeit. Megrendeléseink növekedése és a gazdasági fejlődés szükségessé tette, hogy 1993-ban betéti társasággá alakuljunk, immár bővült termékskálával, mely az építőipar területére irányult. Az elmúlt időszakban cégünk kapacitása évről évre növekedett, korszerű gépekkel és technológiákkal fejlődött ifj.Walter József kőfaragó vezetésével. 1999-ben jól felszerelt 550 m2-es alapterületű kőfaragó üzemet építettünk a legszigorúbb előírásoknak megfelelően. 3000 m2 burkolt terület áll rendelkezésre nyers-félkész-kész termékeink tárolására. Több mint 20 fős létszámmal dolgozunk, kiváló emberi, műszaki és technológiai háttérrel rendelkezünk, mellyel megrendelőink egyre magasabb szintű elképzeléseit tudjuk megvalósítani.

Olasz gyártmányú precíziós vágó-profilcsiszoló- maró és homokfúvó gépeink használatával minden velünk szemben támasztott feltételt teljesíteni tudunk. A korszerű háttér következtében ma már nagyobb volumenű munkákat is el tudunk végezni. Helyszíni felméréstől a teljes körű kivitelezésig, amint ezt referenciamunkánk széles köre is jelzi. Megrendelőink bizalma töretlen, ezáltal cégünk a Dunántúl egyik legjelentősebb kőfeldolgozó-kivitelező cégévé nőtt.

Cégünk megalakulása óta, mindmáig a dinamikus fejlődést – fejlesztést tartja szem előtt ezért is egészítettük ki tevékenységünket temetkezési szolgáltatással. 2005-ben építettünk Mohácson egy komplex bemutatótermet, amely az országban egyedülálló „Kő és Kegyeleti Centrum” néven működik, mely 400 m2 alapterületű és 2400 m2 bemutató kerettel rendelkező termékbemutató, ahol is a célunk ebben a felgyorsult világban a odafigyelés a megrendelőkre: „Mindent egy helyen tudjon elintézni a nehéz időkben”. Itt kulturált körülmények között tekinthetik meg vevőink választékunkat, illetve szakembereink tanácsadással, tervezéssel segítenek a legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

Kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, innovációt. A megnövekedett ablakpárkányos megrendelések következtében úgy döntöttünk, hogy itt az ideje elindítani az online párkányrendelő szolgáltatásunkat is, hiszen vásárlóink egybehangzóan úgy nyilatkoztak, hogy ez egy olyan termék, melyet ők maguk is gyorsan és könnyedén tudnak megrendelni. Mi fontosnak tartjuk, hogy időt és pénzt spóroljunk Önnek. Egyedi fejlesztésű párkányszerkesztőnk pedig tökéletes példája ennek.

Tisztelettel,
Walter József

ISMERJE MEG VÁLLALKOZÁSUNK EGYÉB SZAKTERÜLETEIT

Nagy múlttal rendelkező kőfaragó vállalkozásunk több területen is áll a rendelkezésére. Szakterületeinket külön weboldalakon találja, melyeket a alábbi képekre kattintva érhet el!

Párkányos Kőpárkány Webáruház

SÍRHELYGONDOZÁS

Ahol olvashatnak rólunk

Nekünk fontos a véleménye!

Töltse ki a kérdőívünket, válaszaiért cserébe kuponkódot kap, amit ajándék egyedi törlőkendőre használhat fel.