Párkányos ajándék: 2023.05.19-ig 100.000 Ft feletti kőpárkány vásárlása mellé egyedi törlőkendőt adunk ajándékba!

Kiegészítők

Az ablakpárkányok beépítése nem nagy kihívás, azonban fontos, hogy megfelelő minőségű anyagokkal dolgozzon, hiszen ez teszi még időtállóbbá a kiváló minőségű párkányokat. Ezen az oldalon összefoglaltuk azokat a legfontosabb termékeket, melyek elengedhetetlenek az általunk készített kőpárkányok beépítéséhez. Természetesen a megrendelt kiegészítő termékeket a párkánnyal együtt átveheti a sároki telephelyünkön vagy pedig ha szállítva kéri a párkányokat, akkor azokkal együtt csomagban szállítjuk ki az Ön részére.

Ha kérdése lenne az oldalon szereplő termékekkel kapcsolatban, írjon nekünk az oldal alján található Online Ügyfélszolgálat ablak segítségével vagy keressen minket a +36 30 277 8210 -as ügyfélszolgálati telefonszámon!

Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

Olvassa el tájékoztatónkat a kiegészítő termékek felhasználásáról!

Amennyiben a beépíteni kívánt párkány fogadófelülete egyenletes, úgy mindössze csak egy vékony réteget kell elhelyezni a párkány beépítéséhez.
Egy négyzetméternyi felület beépítéséhez 8 kg maxi S1 (fehér színű) márványragasztóra (márvány, vagy mészkő alapú párkány esetén), és 8 kg extra S1 szürke színű burkolatragasztóra (gránit alapú párkány esetén) van szüksége.

Akemi impregnáló termékünkből 1 tubus kb. 10 négyzetméternyi felületre elegendő.

Ottoseal S70 szilikon termékünkből 1 tubus kb. 10 méternyi felületre (párkány hosszúsága szerint kell számolni) elegendő.

Hézagzáró szalag termékünkből a beépítendő párkányok hosszának és szélességének méretével megegyező mennyiségre van szükség. (pl.100x25cm = anyagszükséglet = 1.5fm)

Párkány beépítéshez szükséges anyagok

NÉZZE MEG KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEINKET!

Nekünk fontos a véleménye!

Töltse ki a kérdőívünket, válaszaiért cserébe kuponkódot kap, amit ajándék egyedi törlőkendőre használhat fel.