Viszonteladóink véleménye

Amikor kapcsolatba kerülünk az ügyfeleinkkel, az első pillanattól kezdve a korrekt tájékoztatást, precíz ügyintézést, minőségi munkát tartjuk szem előtt.
Viszonteladóink visszajelzései megerősítenek bennünket abban, hogy érdemes emberileg és szakmailag is a legmagasabb szintre törekednünk.

“Magas minőségű termékeikkel elégedettek a vásárlóink.”

„Az egyik vásárlónk hívta fel a figyelmünket a "Párkányos" minőségi termékeire. A kapcsolatfelvétel elejétől kezdve készségesen, korrekt módon álltak hozzánk Walter Józsefék. Pontosak, megbízhatóak, nem lehet mondani olyat, amire ne tudnának megoldást találni. A határidőket precízen betartják, magas minőségű termékeikkel elégedettek a vásárlóink. Ha pontozni kellene őket, akkor 10/10-es értékelést adnánk, ami ritka az építőipar világában, ahol szeretik hitegetni az embereket. Józsival folyamatos az együttműködés, mindig tartja a szavát, maximálisan lehet rá számítani.”

Kazó Mónika

/Mikonos Görög Termékek Háza Bt./

“Korrekt, a megbeszélteket maximálisan betartó, gyors határidővel dolgozó cég.”

„Meggyőző a Párkányos weboldal, hiszen csak beírtuk a méreteket és pontosan láttuk az árakat is. Korrekt, a megbeszélteket maximálisan betartó, gyors határidővel dolgozó cégről beszélünk. A kőpárkányok minősége tökéletes, hosszú távú együttműködést tervezünk Walter József csapatával.”

/Erős-Ék Tech Kft./

“Teljes mértékben elégedettek vagyunk a Párkányos csapatával.”

„Csak pozitívumokat tudunk elmondani a Párkányosról. Ismerősünk ajánlotta a céget és a minőségi kőpárkányaikat. Rugalmas, korrekt, gyors határidővel dolgozó cégről van szó, akik minden egyes részletről tájékoztatnak minket. Pl. a szállítási információik is minden esetben helytállóak. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a Párkányos csapatával.”

Zelnikné Krisztina

/SZAKI Ablak Bt/

“Aranyat ér a gyorsaságuk.”

 „A Párkányos weboldalon keresztül kerültünk kapcsolatba először a céggel. A velük való együttműködéshez sokat tettek hozzá a róluk szóló pozitív vélemények, illetve az átlag feletti szakértelmük. Segítőkészek, szűk határidővel dolgoznak, egyedi elképzeléseket is megvalósítanak. A több száz milliós beruházásoknál is aranyat ér a gyorsaságuk. Folyamatosan vásárolunk tőlük kőpárkányokat.”

Fekete Imre

/BLACK GENERAL Kft./

“Amit ők képviselnek, az a hazai építőiparban extrának számít.”

„A parkanyos.hu weboldaltól kezdve a minőségi kőpárkányok kiszállításáig mindent a legnagyobb rendben találtunk. A természetes kőhöz húzott a szívünk, Walter József cégénél pedig árban is kedvező termékekre leltünk. Ügyintézést tekintve is mindenben segítőkészek voltak velünk, fényképeket, plusz információkat is küldtek számunkra, világos tájékoztatást nyújtottak. Amit ők képviselnek, az a hazai építőiparban extrának számít.”

Balla Ákos

/Balla Ingatlan/

“...ahol mindig tartják a határidőket..”

„Korrekt, nagy szaktudású embert ismertünk meg Walter József személyében. Bármilyen kérésünk volt hozzá, mindig segített. Ez jellemző a cégére is, ahol mindig tartják a határidőket, mindenben a rendelkezésünkre állnak, legyen szó számlázásról, árajánlatok gyors elkészítéséről. A mai világban ritka, amit ők képviselnek az építőiparban. Folyamatosan hibátlan, minőségi, egyedi méretben is gyártott kőpárkányokat kapunk a Párkányos csapatától.”

/Hega Stone Kft./

“Ötből hat csillagot érdemelnek.”

„Nyílászárók beépítésével és forgalmazásával foglalkozunk 12 éve. Azt tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb az igény a kőpárkányokra. Így jutottunk el a Párkányos weboldalára is, akik az első megkereséskor már rögtön szimpatikus benyomást keltettek. A legjobb partnereink közé soroljuk őket, maximális figyelmet és korrekt hozzáállást kapunk tőlük. Gyors határidővel dolgoznak, ha pl. hétfőn rendelünk, még azon a héten elszállítják hozzánk a minőségi kőpárkányokat. Rugalmasak is, ha extra bevágásra, egyedi méretre van szükségünk, készségesen teljesítik kéréseinket. Ötből hat csillagot érdemelnek.”

Jónás Ádám

/ATABAU-ÉPKER Kft./

Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.