Walter Bt.


7781 Sárok, Kossuth utca 1.
20065238-2-02
50400096-16030680-00000000
info@parkanyos.hu
www.parkanyos.hu

Adminisztráció, számlázás és webáruház használatával kapcsolatban keressen minket a +36 30 341 21 37 telefonszámon.

Párkányos tervezésével kapcsolatban, szakmai kérdések és egyeztetések kapcsán hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon.

Kérdése van? Írjon nekünk nyugodtan!

Név *
E-mail cím *
Telefonszám
Üzenet *
Üzenet küldése
Párkányos
Vállalkozásunk közel 50 éve, 1971-ben egyéni vállalkozóként kezdte működését, édesapám id. Walter József kőfaragó-műkőáru készítő mester irányításával. Kezdetben 2-3 fővel a kistérség temetőiben végeztünk munkát, többnyire műkőből, kezdetleges kézi-gépi megmunkálással, szerény körülmények között.

Folyamatosan fejlődő vállalkozásunk egyre jobb minőségben és megrendeléseinek köszönhetően nagyobb mennyiségben készítette termékeit. Megrendeléseink növekedése és a gazdasági fejlődés szükségessé tette, hogy 1993-ban betéti társasággá alakuljunk, immár bővült termékskálával, mely az építőipar területére irányult. Az elmúlt időszakban cégünk kapacitása évről évre növekedett, korszerű gépekkel és technológiákkal fejlődött ifj.Walter József kőfaragó vezetésével. 1999-ben jól felszerelt 550 m2-es alapterületű kőfaragó üzemet építettünk a legszigorúbb előírásoknak megfelelően. 3000 m2 burkolt terület áll rendelkezésre nyers-félkész-kész termékeink tárolására. Több, mint 20 fős létszámmal dolgozunk, kiváló emberi, műszaki és technológiai háttérrel rendelkezünk, mellyel megrendelőink egyre magasabb szintű elképzeléseit tudjuk megvalósítani.

Olasz gyártmányú precíziós vágó-profilcsiszoló- maró és homokfúvó gépeink használatával minden velünk szemben támasztott feltételt teljesíteni tudunk. A korszerű háttér következtében ma már nagyobb volumenű munkákat is el tudunk végezni. Helyszíni felméréstől a teljeskörű kivitelezésig, amint ezt referenciamunkánk széles köre is jelzi. Megrendelőink bizalma töretlen, ezáltal cégünk a Dunántúl egyik legjelentősebb kőfeldolgozó-kivitelező cégévé nőtt.

Cégünk megalakulása óta, mindmáig a dinamikus fejlődést – fejlesztést tartja szem előtt ezért is egészítettük ki tevékenységünket Temetkezési szolgáltatással. 2005-ben építettünk Mohácson egy komplex bemutató termet, amely az országban egyedülálló „Kő és Kegyeleti Centrum” néven működik, mely 400 m2 alapterületű és 2400 m2 bemutató kerettel rendelkező termékbemutató, ahol is a célunk ebben a felgyorsult világban a odafigyelés a megrendelőkre „Mindent egy helyen tudjon elintézni a nehéz időkben”. Itt kultúrált körülmények között vevőink megtekinthetik választékunkat, illetve szakembereink tanácsadással, tervezéssel segítenek a legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

Kiemelten fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, innovációt. A megnövekedett ablkapárkányos megrendelések következtében döntöttem úgy, hogy itt az ideje elindítani az online párkány rendelő szolgáltatásunkat is, hiszen vásárlóink egybenhangzóan úgy nyilatkoztak, hogy ez egy olyan termék, melyet ők maguk is gyorsan és könnyedén tudnak megrendelni. Mi fontosnak tartjuk, hogy időt és pénzt spóroljunk Önnek. Egyedi fejlesztésű párkány szerkesztőnk pedig tökéletes példája ennek.
Tisztelettel, Walter József


Ismerje meg vállalkozásunk egyéb szakterületeit
Nagy múlttal rendelkező kőfaragó vállalkozásunk több területen is áll a rendelkezésére. Szakterületeinket külön weboldalakon találja, melyeket a alábbi képekre kattintva érhet el.
Walter - Sírhelygondozó
Sírhelygondozás


A Párkányos csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Párkányos Csapata