HOGYAN VÁLASSZA KI A MEGFELELŐ SZÍNŰ KŐPÁRKÁNYT?

A kőpárkányok megrendelésekor fordítson nagy figyelmet a megfelelő mintázatú kőpárkány kiválasztására, hiszen igazán időtálló díszei lesznek otthonának a fontos vízelvezető funkció mellett. Mivel nagyszámú kőpárkány érhető el a kínálatunkban, első körben azt kell eldöntenie, hogy milyen anyagból képzeli el az új párkányait. Ehhez segítséget a “Segédletek” oldalon talál. A megfelelő kő kiválasztásában az alábbi néhány szempont nyújthat kapaszkodót.

Fontos, hogy a kőpárkányok színe illeszkedjen az ingatlan falazatának színéhez, hogy erősítse a hibátlan megjelenésű összképet. Természetesen van arra lehetősége, hogy a hatás fokozásának érdekében eltérő színű, mintázatú kövekkel dolgozzon. Fehér felfelületekhez a legtöbb esetben a Mountain Pink vagy a Brown Star köveket javasoljuk. Ha igazán különleges figyelemfelkeltő párkányra vágyna, akkor biztosan nagy örömét leli a Maple Red mintában. Balkáni vagy mediterrán hangulat megteremtéséhez igazán remek választás bármely mészkőből készült párkány.

Javasoljuk, hogy tartsa szem előtt a kőpárkány mintájának kiválasztásakor az épület lábazatát is, illetve célszerű az utca hangulatát és általános összképét is figyelembe venni. Az általunk készített kőpárkányok szinte minden falszínhez illeszkednek, de azért célszerű átgondolni az extrémebb stílusú párkányokat, illetve az extrémebb színű házakhoz kapcsolt párkányok mintáját.

Amennyiben kertes ingatlannal rendelkezik célszerű végiggondolni, hogy a kertben található bútorok, kiegészítők stílusához mely párkány passzol leginkább, illetve, ha virágok, kaspók elhelyezését tervezi a kőpárkányon, akkor melyik illene a legjobban a kedvenc növényeihez.

Biztosak vagyunk benne, hogy amint meglátja a kőpárkányokat, tudni fogja, hogy melyik 2-3 a nagy kedvenc, és a fenti tanácsok segítségével azonnal ki tudja választani az ideális mintát. Jó böngészést kívánunk!

Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36302778210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.