HOGYAN ADJA MEG EGYSZERŰEN A KŐPÁRKÁNYOK MÉRETÉT?

Amikor kőpárkányok beépítését tervezi, nagyon fontos, hogy körültekintően járjon el a párkányok méretének megállapításakor, hiszen ennek megfelelően gyártjuk le az ablakpárkányt. A nem megfelelő méretű párkányok nem látják el a feladatukat, vagyis nem vezetik el a vizet és nem is esztétikusak. Ha követi az alábbi néhány utasítást, biztos lehet benne, hogy a párkányok méretét helyesen fogja megadni.

A párkányok méretvételéhez egy általános mérőszalagra lesz szüksége, valamint töltse le oldalunkról a pdf formátumban elérhető Párkány Méretvételi Lapot! Ez a kis nyomtatható segédlet óriási támogatást nyújthat Önnek abban, hogy pontosan tudja lemérni a párkányokat. A lapon kis segítségeket is talál, hogy biztosra menjen a méret megállapítása kapcsán, valamint használatával könnyedén megrendelhetőek a párkányok az oldalon található kőpárkányszerkesztő segítségével. Ha elakadna, kattintson az oldal alján található online ügyfélszolgálat menüpontra és  kérdezzen bátran szakértő munkatársainktól!

Párkányos Kőpárkány Webáruház

1. Mérje le a párkányfogadó hosszúságát!

Mérje le a beépíteni kívánt párkány teljes hosszúságát, majd jegyezze fel a Párkány Méretvételi Lapon a “Párkány mért hosszúsága” mezőbe!

2. Számolja rá a szélességre a 2-2 cm túlnyúlást!

Az 1-es pontban lemért hosszúságra számoljon rá 2-2 cm-t! Ez a túllógás a párkány oldalainál lévő vízszigetelésre szolgál. A végeredményt (1-es pont eredménye + (2+2) vagyis 4 cm) kell majd megadnia a kőpárkányszerkesztő felületen a hosszúság mezőbe.

3. Mérje le a párkányfogadó mélységét!

Mérje le a behelyezni kívánt párkány teljes mélységét, majd jegyezze fel a Párkány Méretvételi Lapon a “Párkány mért mélysége” mezőbe!

4. Ügyeljen az esetleges szigetelésre!

Mérje le a szigetelés mélységét, melyet a 3-as pontban lemért mélységre számoljon rá!

5. Számolja rá a mélységre az 5 cm-es túlnyúlást!

A 3-as és a 4-es pont összegére még rá kell számolni 5 cm-t, hogy biztosítsa a párkány megfelelő vízelvezetését a vízorrnak köszönhetően. A 3-as, 4-es és az 5-ös pont összegét kell majd megadnia a kőpárkányszerkesztő felületen a ‘mélysége’ mezőbe.

Párkányos Kőpárkány Webáruház
Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Áprilisi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Brown Star gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

Nekünk fontos a véleménye!

Töltse ki a kérdőívünket, válaszaiért cserébe kuponkódot kap, amit ajándék egyedi törlőkendőre használhat fel.

0
Kosár
  • A kosara jelenleg üres.