Szilikon minták

Egy kőpárkány beépítése során kihagyhatatlan lépés a megfelelő tömítés, amit szilikon tömítőanyaggal lehet a legpraktikusabban elvégezni. A szilikon megakadályozza a folyadék beszivárgását a hézagokba, csökkenti a hőveszteséget és még az időjárás viszontagságaitól is védi a kőpárkányt. Azon kívül, hogy növeli a párkány tartósságát és strapabíróságát, még az esztétikai összképen is szépít.

A szilikon tömítőanyagok több színben is elérhetőek, így garantált, hogy Ön megtalálja a megfelelő árnyalatot kőpárkánya számára.

Padan Dark gránit kőpárkány

Padan Dark Gránit

Mountain Pink gránit kőpárkány

Montain Pink gránit

Yellow gránit párkány

Yellow Rock Gránit

Rosa Porino gránit párkány

Rosa Porino gránit

Carrarai márvány párkány

Carrarai Márvány

Maple Red gránit párkány

Maple Red Gránit

Brown Star gránit párkány

Brown star gránit

Polare White technikai kő

Polar White technikai kő(fehér)

Belgian Night technikai kő

Belgian Night technikai kő (antracit)

Weis

Ez a fehér színű szilikon remek szigetelést nyújt kőpárkánya számára. Letisztult megjelenése bármelyik otthon külső összképét kifinomultabbá varázsolja, ráadásul még védi is a ház falait a különböző káros hatásoktól.

Remek választás a Polar White technikai kőből készült párkányhoz, melynek pompás fehér színe szinte bármilyen külső falhoz remekül passzol. Az otthonnak modern megjelenést kölcsönöz, fehér színű szilikon tömítéssel pedig ez az összkép csak még kifinomultabb lesz – a fehér tömítőanyag tökéletesen illeszkedik a Polar White párkány színéhez, így a végeredmény egy garantáltan esztétikus és időtálló kőpárkány lesz.

Weis

Polare White technikai kő

Transparent

Akár csak egy kaméleon, a transparent, azaz átlátszó szilikon bármilyen kőpárkányhoz remek választás.

Kiválóan védi a ház falait és magát a párkányt is a káros környezeti hatásoktól – a zord telek és a heves esőzések sem jelentenek kihívást a számára. Kifejezetten kedvező választás lehet, ha különböző felületeken, netalántán más kőből készült vagy különböző színű párkányokat szeretne Ön megfelelően szigetelni.

Az átlátszó szilikon számára a különböző mintákhoz való alkalmazkodás gyerekjáték – anyagtól és színtől függetlenül kiváló minőséget nyújt a használója számára.

Transparent

Manhattan

A Manhattan szemet gyönyörködtető, szürke színárnyalata a legszebb összképet a páratlan megjelenésű, szemcsés Mountain Pink gránit kőpárkánnyal és a klasszikus elegancia megtestesítőjével, a Carrarai márvány párkánnyal együtt nyújtja. A Manhattan árnyalata remek összhangot képez a két kőpárkány mintázatával, nem vonja el a figyelmet, sokkal inkább kihangsúlyozza a párkányok egyedi mintájának a szépségét és különlegességét. 

A kellemes összhang mellett pedig mind a párkányt, mind a ház falait is hősiesen védi az ártalmas környezeti hatásoktól.

Manhattan

Antrazit

Rejtélyes, misztikus, de mégis elegáns – az Antrazit lenyűgöző sötétszürke, már-már fekete színe szinte megigézi a tekinteteket.

A ház külsejét modern és letisztult megjelenéssel ruházza fel, színárnyalata szinte bármilyen színű falhoz tökéletesen illeszkedik. Kőpárkányok közül a szintén sötétszürke Padan Dark gránit kőpárkánnyal áll remek összhangban, ezen kívül pedig a Belgian Night antracit technikai kőhöz is kifejezetten ajánlott a használata. 

Antrazit

Betongrau

A Betongrau- ahogy arra a neve is utal- betonhoz hasonlítható, középszürke árnyalata és a gránit párkányok játékos, szemcsés mintázata szinte kéz a kézben járnak.

A Maple Red, Rosa Porino és Brown star gránit párkányok egyedülálló megjelenéséhez a betongrau szürkés árnyalatú szilikon stílusosan illeszkedik- Egyszerre teremt színes, vidám hangulatot és ad életre szóló védelmet a falaknak és a kőpárkánynak.

Betongrau

Bahama beige

A bahama beige meleg árnyalatai a Jura, a Római travertin és a Yellow rock kövek bájos színeivel áll a legharmonikusabb összhangban. A mediterrán felszabadult, derűs világát idéző kőpárkányok szigetelését kiválóan biztosítja, ráadásul még amiatt sem kell aggódnia, hogy a szilikon színe elütne a kőpárkánytól – a szemet gyönyörködtető, esztétikus összkép garantált.

A szilikon kiváló tapadásának hála a stílusos külső megjelenés mellett biztos, időtálló szigetelést nyújt mind a kőpárkány, mind a ház külső fala számára.

Bahama beige

Sandsteinbeige

A standsteinbeige világos, puha homokra emlékeztető színe a Vraca és a Római travertin mészkőhöz egyaránt mutatós választás lehet. Mivel a kövek és a szilikon színárnyalata szinte megegyezik, a beépítés után jelentős elütés és kirívó árnyalatbeli különbségek sem tapasztalhatóak. 

Használatával a szigetelés nemcsak egyenletes és időtálló, hanem még észrevehetetlen is – a minőség és a harmonikus külső megjelenés garantált.

Sandsteinbeige

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.