Kőpárkány

Azzal mindenki tisztában van, hogy az ablakpárkány szükséges, azonban azt már kevesebben tudják, hogy pontosan miért. Erre persze sokan rávágnák, hogy azért, mert mutatós. Ez igaz, azonban ennél többet is tudnak az általunk kínált, minőségi ablakpárkányok.

A párkányok feladata a függőleges falazat megvédése az eső káros hatásaitól. Az ablak beépítésekor a nyílás alsó részén egy olyan rész keletkezik, ahol megállhat a víz. A csapadék, ha nem tud elfolyni, akkor a falban szívódik fel. Ezt lappangó nedvességnek hívják. A téli időjárás alatt a falban maradt nedvesség megfagy és ezzel károsítja a falat, tönkreteszi azt.

Az általunk kínált minőségi párkányokra természetesen erre garanciát is vállalunk. A kifogástalan minőség mellett igen jó teherbíró képességgel is rendelkeznek, mindegyikük könnyedén, egy vizes törlőrongy segítségével tisztán tartható és vízálló. Görgessen lejjebb, használja kőpárkánytervezőnket és készíttesse el egyedi, szemet gyönyörködtető és hasznos kőpárkányát! 

Miért válassza a kőpárkányokat?

Kifizetődő megoldás

Ellenáll az időjárás viszontagságainak, így évtizedeken, generációkon keresztül megőrzi szépségét és formáját - többé nem lesz gondja a párkánycserére!

Hatékony védelem

Elvezeti a vizet, ami károsítaná a falat és a szigetelést. Segédletünkkel egyszerű, mégis szakszerű beépítéssel pedig a hőhíd kialakulását is megakadályozza!

Lehengerlő stílus

A kövek letisztult, elegáns megjelenésével és változatos színeivel, mintázataival biztosan megtalálja azt, amely tökéletesen passzol otthona stílusához.

Egyszerű tisztítás

A kőzetek ellenállóságának köszönhetően csupán évente egyszeri impregnálásra van szükség, év közben pedig egy egyszerű áttörléssel bármikor újra visszanyeri ragyogását!

Válogasson kőpárkányaink közül!

Gránit: A földkéreg számottevő része gránit, nagyon kemény, karcálló és saválló, sokszínű, kiváló párkányalapanyag.

Mészkő: üledékes kőzet, meleg beige színű, puha ezért könnyen megmunkálható, az építőiparban számtalan helyre felhasználják

Márvány: átalakult kőzet, tetszetős felülete és időtállósága miatt évezredek óta kedvelt anyag, közepesen kemény, szemcsés szerkezetű, remekül illik a modern és a hagyományos házakhoz is.

Technikai kő:  kb. 90%-a kvarcit és márvány, amit magas nyomás alatt préselve, minimális arányban jelenlévő műgyantával melegítenek össze. Megbízható minőségű, letisztult, gyönyörű kő.

Nagy nehezen, de végül sikerült elhatároznom magam, hogy a régi, megkopott párkányaimat lecseréljem. Rövid keresgélés után rátaláltam a Párkányos webáruházra, majd szinte azonnal meg is rendeltem tőlük pontosan hét darab Cararrai márvány párkányt. Örülök, hogy őket választottam, hihetetlen ügyfélközpontú, megbízható webáruház. A rendelés leadását követő második napon a gyönyörű márvány párkányok már a helyükön is voltak. Köszönöm szépen!

Nagy Viktor
Pécs

KÜLSŐ PÁRKÁNY

KÖNYÖKLŐ

HOGYAN ÉPÍTSÜK BE A KŐPÁRKÁNYOKAT?

Az általunk készített kőpárkányok beépítése még egyszerűbb, mint gondolná. Összegyűjtöttünk az Ön részére néhány nagyon fontos tippet annak érdekében, hogy könnyedén be tudja építeni a tőlünk vásárolt kőpárkányok bármelyikét.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a kőpárkányok megrendelése előtt részletesen olvassa el a kőpárkánytervezőnél szereplő instrukciókat, hogy megfelelő méretű párkányokat rendelhessen. A párkányok kiszállítását vagy átvételét követően pedig alkalmazza ezt a segédletet az ablakpárkányok beépítéséhez!

További segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon
vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Fedezze fel gazdag fedkő- és fedlap kínálatunkat!

Válasszon gyönyörű, időtálló és könnyen tisztítható fedköveink közül és tegye szebbé otthonát egy életre!

0
Kosár
  • No products in the cart.