MILYEN ESZKÖZÖK SZÜKSÉGESEK A KŐPÁRKÁNYOK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Párkány beépítése

Egy kőpárkány beépítése szakember nélkül is könnyedén megoldható és igazán gyors folyamat. A pontos lépésekért látogasson el a segédletek menüpont “HOGYAN ÉPÍTSE BE EGYSZERŰEN A MEGRENDELT KŐPÁRKÁNYOKAT?” tartalmára! Mielőtt azonban a beépítésen gondolkodna, fontos, hogy a beépítéshez szükséges eszközöket és kiegészítő anyagokat beszerezze. A kiegészítő termékeket a webáruház segítségével könnyedén megrendelheti a “kiegészítő termékek” oldalon, ahol a rendszerünk még azt is pontosan meghatározza, hogy a kosárban lévő termékekhez mennyi beépítéshez szükséges anyagra lesz szüksége.

Párkányos Kőpárkány Webáruház

A párkány fogadásához szükséges felület kialakításához szüksége lesz egy vésőre és egy kalapácsra, hogy a bontási és előkészítési munkálatokat el tudja végezni. Természetesen, amennyiben új ablakot építtet be, a legtöbb esetben erről nem kell gondoskodnia, hiszen az újabb ablakok, nyílászárók beépítésénél a szakemberek gondoskodnak a megfelelő párkányfogadó kialakításáról. A törmelék eltávolításához és a levésett felület megtisztításához szüksége lesz seprűre, hulladékgyűjtő zsákra és egy rongyra is. A fogadó kialakítását követően a beépítéshez szükséges anyagok kikeveréséhez az általános adalékanyagokon túl szüksége lesz vízre, egy műanyag vödörre és egy kőműveskanálra is. A kész anyagot serpenyőben tudja elhelyezni és azt kőműveskanállal felvinni az előkészített felületre. A párkányok stabilizálásához használjon ékeket! A megfelelő dőlés, illetve a szintezettség ellenőrzéséhez pedig egy vízmértékre lesz szüksége. A párkány beépítését követően szüksége lesz egy szilikonkinyomó pisztolyra és végezetül egy tiszta rongyra, mellyel felviheti az impregnálót az újonnan beépített ablakpárkányra.

Ha elakadna vagy kérdése merülne fel, keressen minket bátran!

Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.