Kézfogás

A megbízhatóság, mint a siker egyik alapja

Megosztom az oldalt

Több érdeklődőtől is hallottuk már vissza, hogy mennyire jó dolog a weboldalunkon található kalkulátor, mert korrekt, nincsen zsákbamacska és hogy ez más helyeken nem igazán bevett szokás. És kérdezték, hogy nem félünk-e, hogy ezt a konkurencia meglátja és esetleg ha más is alkalmazza, hátrányba kerülhetünk.’

Minden területen szeretnénk ügyfeleink bizalmát megszerezni és megtartani:

Árak, árfekvés, díjszabás 

Versenyképes árakkal kínáljuk termékeinket, sokszor  akár több évtizedes garanciával. Szeretnénk minden ügyfelünk számára megfizethető árkategóriában elkészíteni a kívánt terméket. 

Ezért felmérjük az egyéni igényeket, ez alapján tervezzük és kivitelezzük az Ön számára legmegfelelőbb terméket.

A Párkányos cégnél az első pillanattól kezdve mindenki azonnal hozzáfér az árakhoz!

Nincsenek rejtett költségek, az áraink nagyon kedvezőek. Mi nem a versenytársakhoz igazítjuk az árakat, ezért is nyilvánosak, ezt nálunk az üzletpolitikánk határozza meg. A beszerzési árak, a megmunkálás és egy alacsonyan tartott haszon adják ki a végleges árat. 

Kimondottan arra törekszünk, hogy minél több embernek tudjunk kőből termékeket készíteni, ezzel is népszerűsítve a természetes követ, hisz ez egy valóban hosszú távú megoldás. 

Ezzel is ösztönözhetjük őket a webes vásárlásra, arra, hogy bátran használják az online rendelési formát. Az árak, amiket a honlapunkon látnak, valósak.

Az árak, amit a kalkulátorban látnak, kész párkányok árai – pl. az anyagár négyzetméterben, élek csiszolása folyóméterben – az árak tartalmazzák az élek csiszolását hosszú oldalon és a két szélén a kilátszó élek csiszolását is (5-5 cm), alul-felül pedig 45 fokban vannak lecsiszolva a sarkok. 

Nyersanyagok beszerzése

Az árakkal szorosan összefügg a nyersanyagok beszerzésének módja is. 

Közvetlenül a bányákból vagy a gyárakból szerezzük be a nyersanyagokat, automata gépekkel dolgozunk. Ennek és a profi szervezésnek köszönhetően nagyon gazdaságosan tudjuk elkészíteni a párkányokat. 

Logisztika, szállítás

A logisztika szintén egy kardinális terület a végső díjszabás tekintetében.

Saját magunk látjuk el a logisztikát (saját kocsi, sofőr, stb.)! 

Itt nem opció a megrendelő félrevezetése, amit sajnos több helyen is tapasztaltunk már. 

Sok helyen írnak egy kedvezőbb négyzetméter árat, aztán jön a szokásos ‘ez nincs benne, ezt még hozzá kell adni, sajnos lesz még egy kis plusz költség’ – a végén pedig ott a csalódás. 

Ezzel sokan megszégyenítik a szakmát, ennél mi mindenképpen különbek szeretnénk lenni!

Felhasznált anyagok

Kizárólag minőségi alapanyagokból készítjük termékeinket, ez nálunk nem lehet kérdés. A 99% nem elég, itt 101% minőség a minimum elvárás.

Anyagaink főbb jellemzői:

 • ellenállóak
 • kiváló minőségűek
 • ápolást nem igényelnek
 • örökéletű anyagokból dolgozunk 
 • előkelő megjelenésűek
 • dizájnosak 

Egyedi és gyors megoldásokat kínálunk meglévő és leendő ügyefeleinknek egyaránt.

Megmunkálás, technológiák

Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk garantálja a gyors és precíz tervezést, gyártást és telepítést. Modern kőfaragó műhelyünkben a legújabb technológiát ötvözzük a hagyományos kőfaragás mesteri művészetével, biztosítva a lenyűgöző végeredményt.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésig annak érdekében, hogy a megadott határidőn belül és kiváló minőségben készüljenek el a megrendelések. 

Komplett kivitelezés, egyedi megoldások

Rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink egyedi igényeihez és elképzeléseihez, hogy személyre szabott megoldásokat kínálhassunk. Több évtizedes tapasztalatunk alapján erősödött meg bennünk az a gondolat, hogy egy kézben tartva a munkálatokat olyan minőségű termékek szülessenek, amiket megrendelőink elvárnak többgenerációs cégünktől. 

A cég üzletágvezetői által ellenőrzött munkafolyamatok eredményeként tudunk akár 30 éves garanciát is vállalni termékeinkre.

Speciális technológiával, speciális technikákkal dolgozunk, hogy mindenből a lehető legtökéletesebb terméket alkossuk meg. 

Párkányos kollektíva, géppark

A kezdeti, szerény, kisebb létszámú kollektíva óta mára már több, mint 50 munkatárs segítségével állítjuk elő termékeinket. 

Olasz gyártmányú precíziós vágó-profilcsiszoló- maró és homokfúvó gépekkel dolgozunk és figyeljük az ipar külföldi trendjeit is, így folyamatosan korszerűsített kőfaragó technikákkal dolgozunk. 

Korszerű gépekkel és technológiákkal felszerelt, 550 m2-es alapterületű kőfaragó üzemet építettünk, a legszigorúbb előírásoknak megfelelően. 3000 m2 burkolt terület áll rendelkezésre nyers-félkész-kész termékeink tárolására.

Cégünk kapacitása évről évre növekedett, így megrendelőink egyre magasabb szintű  elképzeléseit is meg tudjuk valósítani. 

Több mint 50 éves szakmai tapasztalatunk méltán ad okot arra, hogy vállalkozásunk sikeres legyen. Igényes megjelenésű termékeinkkel sikerült elégedett ügyfélkört kialakítani, melynek köszönhetően cégünk a Dunántúl egyik legjelentősebb kőfeldolgozó-kivitelező vállalkozásává nőtte ki magát. 

Egyéb vállalásaink 

Sok egyéb területen is szeretnénk bizonyítani elkötelezettségünket.

Néhány szempont, amiért magunkat ajánljuk:

 • szakmai-piaci referencia és tapasztalat
 • pályázatok, projektek (lakossági, vállalati, valamint intézményi és önkormányzati pályázatok)
 • jótékonysági projektek
 • környezettudatosság és fenntarthatóság
 • nagykereskedelem (nagy múlttal rendelkező gyártók támogatását élvezzük,  akikkel akár személyesen is tárgyalhat)
 • széleskörű szolgáltatások
 • bőséges választék
 • garancia
 • szakmai támogatás
 • szállítás
 • kedvezmények
 • kapcsolattartó
 • partner program
 • oktatások

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük! 

Keresse fel honlapunkat bővebb információért, illetve egyéb bőséges kínálatunkért és referencia-anyagainkért! 

Felmérjük egyéni igényeit és kiváló minőségben elkészítjük Önnek a kiválasztott termékeket!

Keressen minket online, telefonon vagy akár személyesen is!

További segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

További bejegyzéseink

Júliusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Padan Dark gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
 • No products in the cart.