Az ablakpárkány belső terekben való alkalmazhatósága

Az ablakpárkány belső terekben való alkalmazhatósága

Tudta, hogy az ablakpárkány belső térben is rendkívül fontos? Nem mindegy, hogy pontosan milyen anyagút, megjelenésűt választ. Nem csak lezárják a falazat vízszintes részét, hanem a hangulat kialakításában is segítenek. Fedezze fel, hogy hogyan cikkünkből! 

Egy otthon kialakításakor minden apró részletre figyelni kell, mivel pont ezek a kicsinek tűnő dolgok azok, amelyek megteremtik a harmóniát, az összhangot. Amennyiben nem fordít rá elegendő figyelmet, pont, hogy üresnek érezheti a teret, mintha valami hiányozna. 

Mi tudjuk, hogy mi hiányzik! Egy mindent összekötő, elegáns ablakpárkány belső tereibe! 

Az ablakpárkány belső térben elsősorban a falazat lezárására szolgál, azonban sokan emiatt a legolcsóbb választás mellett döntenek. Önnek fontos, hogy milyen hangulatot teremt meg otthona belterében? 

Akkor válasszon természetes kőből készült ablakpárkányt

A gránitból, mészkőből, márványból vagy technikai kőből készült ablakpárkány belső térben talán még jobban csillog, mint kültéren – hiszen itt nem érik az időjárás viszontagságai. 

A természetes kövek egyedülálló megjelenésével egy új szintre emelheti az enteriőrt. Színek és mintázatok széles kínálatából választhat, melyek egytől egyig elegánsak és letisztultak. 

Emellett a műanyag párkányokkal szemben nem vetemednek és nem sárgulnak be, így évtizedeken keresztül megállják a helyüket. Évenkénti impregnálással pedig a foltoknak is ellenállnak, így mindig csillogó díszei lehetnek otthonának!

Mire használható az ablakpárkány belső terekben?

Az egyedi megjelenés, díszítés mellett több funkciót is elláthatnak a belső ablakpárkányok. Ezeknek a funkcióknak a betöltéséhez viszont érdemes egy ellenálló párkányt választani, hogy generációk múlva is ugyanolyan ragyogással rendelkezzenek, ne használódjanak el! 

Az alábbi belső ablakpárkány ötletek segítségével Ön is különleges módon tudja díszíteni otthonát!

Ülőhely 

Amennyiben a falazat szélessége megengedi, ülőhelyet is ki tud alakítani rajta! Csupán helyezzen pár párnát természetes kőből készült párkányára, melyek csodásan díszítik új ülőhelyét!

Tárolás

Legyen szó növényekről, díszekről vagy egyéb tárgyakról, a beltéri ablakpárkány tökéletes tárolóhely lehet, amennyiben egy ellenálló, szép anyagból készült könyöklők választ! Hiszen miért díszítené, hívná fel a figyelmet foltos, nem esztétikus párkányára?

Fekhely

Amennyiben rendelkezik háziállattal, észrevehette, hogy az állatok sokszor kémlelik a kertet. Alakítson ki esztétikus fekhelyet kis kedvence számára az ablakpárkányon, hogy kényelmesen figyelhessék az elrepülő madarakat! 

Minőségi ablakpárkány belső tere díszítéséhez

Az ablakpárkány belső terekben való alkalmazása sok lehetőséget kínál otthona kialakításában. Funkcionális és esztétikailag vonzó megoldásokkal teremthet meg egyedi és otthonos hangulatot a belső terekben. 

Válasszon minőségi, természetes kőből készült belső ablakpárkányt otthonába és emelje egy új szintre belső tereit a Párkányos segítségével! 

Tekintse meg széles kínálatunkat, melyből biztosan megtalálja azt, amely illeszkedik otthona és személyes stílusába! Minden lépésben segítjük – segédleteinkkel és kiegészítőinkkel pedig egyszerűen beépítheti és ápolhatja párkányait, könyöklőit! 

Adja le rendelését! 

Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.