gránit párkány

Elegancia a belső térben: gránit párkány

Megosztom az oldalt

A gránit kövek sokszínűsége és tartóssága miatt a kültéri felhasználás mellett ideális választás belső terek díszítéséhez is. De melyiket válasszuk? Bemutatjuk a gránit párkány felhasználási lehetőségeit belső terekben, az elérhető árnyalatokat és azok beillesztését otthonunk stílusába!

Varázsolja otthonát egy egyszerű lépéssel elegánssá, letisztulttá! Gránit párkány segítségével Ön is egy új szintre emelheti belső tereit, amelyek ráadásul generációkon keresztül megőrzik szépségüket! 

A gránit egy magmás kőzet, amely a Föld belsejében, nagy mélységekben, magas hőmérsékleten keletkezik. Lassú hűlési folyamatának köszönhetően kristályos szerkezete igen tömör és rendkívül erős. Világszerte találunk gránit bányákat, többek között Kínában, Indiában, Brazíliában és az Egyesült Államokban is. 

Ami igazán különlegessé teszi a gránitot, az a rendkívüli tartóssága – így kitűnő választásnak bizonyul mind belső, mind külső ablakpárkányként

A gránit magas ellenálló képessége a fizikai sérülésekkel, például karcolásokkal és kopásokkal, valamint az időjárás viszontagságaival szemben is megmutatkozik. A gránit párkány ellenáll a fagynak és az UV sugárzásnak egyaránt. Nem porózus anyag, így nem szívja magába a nedvességet. Ebből adódik, hogy ellenáll a foltoknak és könnyen tisztítható, ami miatt rendkívül praktikus választás.

A funkcionalitás mellett a szépsége is magával ragad: több különböző árnyalatban is tündököl, azonban az elegancia és a letisztultság egyiknél sem kérdés. 

Fedezze fel a kínálatunkban elérhető különböző gránit párkányokat és válassza ki az otthonához leginkább illőt!

gránit párkányok

Padan Dark gránit

A Padan Dark gránit méltán népszerű választás azok számára, akik a letisztult eleganciát és a modern megjelenést részesítik előnyben. Ez a sötét, majdnem fekete árnyalatú gránit tökéletes alapot nyújt a kontrasztok kiemelésére, legyen szó akár világosabb bútorokról vagy színes kiegészítőkről. Különlegessége, hogy a fényes felület felülről nézve mattnak tűnik, emiatt sokak kedvence.

Mountain Pink gránit

Kínában és az Egyesült államokban bányásszák, és a rózsaszín több árnyalatában is pompázik. Ez a gránit ideális választás azoknak, akik egyedi megjelenésre vágynak az otthonukban. A különleges színkombinációja miatt a Mountain Pink gránit egyaránt jól illeszkedik a modern és a hagyományos stílusú terekbe is. 

Brown Star gránit

A Brown Star gránit meleg barna, fehér, fekete és szürke árnyalataival tűnik ki a tömegből, mintázata miatt szinte elnyeli a port. Ez a gránit kiválóan illik a klasszikus és rusztikus stílusú belső terekbe, ahol a természetes anyagok dominálnak. A Brown Star gránit könnyen kombinálható a fából készült bútorokkal, világos falakkal, fehér ablakkeretekkel. Ön mivel kombinálná?

Yellow Rock gránit

A Yellow Rock gránit ritka, sárga árnyalatának köszönhetően egy igazán különleges megjelenést biztosít. Világosságot és élettel teliségét kölcsönöz az otthonoknak. Ez a szín tökéletes választás modern és hagyományos stílusú terekbe egyaránt, fehér és tölgy ablakkeretekhez is szépen illeszkedik. Egyszerű tisztítani, mintázata miatt a por alig észrevehető rajta.

Rosa Porino gránit

Ez a gránit egy halvány rózsaszín alapon finom, fehér és szürke pöttyözöttséggel rendelkező kőzet. Kiválóan illik világos terekhez és különösen jól mutat kifinomult, elegáns belsőépítészeti stílusokban. A Rosa Porino gránitot azoknak ajánljuk, akik egyedi, de nem túl harsány megjelenést keresnek. Mintázatának köszönhetően a por szinte észrevehetetlen rajta. 

Maple Red gránit

Vöröses színével hívja fel magára a figyelmet, melyet a fekete és szürke mintázat tesz még karakteresebbé. A Maple Red gránit különösen jól mutat mediterrán stílusú otthonokban. Egyszerűen tisztítható, szinte elnyeli a port. Szép, fényes felülettel rendelkezik.

gránit párkány

Így használja a gránitot a belső terekben!

Magával ragadta a gránit szépsége és egyszerű ápolása, szívesen alkalmazná a belső térben is? 

Használja belső ablakpárkányként vagy könyöklőként! 

A gránit ellenáll a mindennapi használat során fellépő igénybevételnek, például a karcolásoknak, ütődéseknek, valamint a hőmérsékleti és kémiai behatásoknak is.

Ez teszi a gránitot ideális választássá könyöklők, vagy belső ablakpárkányok alapanyagának. A belső párkányok és könyöklők kitűnő design elemek, pedig elsőre nem mindenki gondol rájuk. A színeknek és mintáknak köszönhetően tökéletesen kiegészíthetik a belső teret, miközben különféle dekorációkat, növényeket is el lehet helyezni rajtuk. 

Rendelje meg most gránit párkányát!

Kiválasztotta az Ön számára tökéletes gránit párkányt?

Ne várjon tovább, tegyen egy lépést otthona felemelése felé még ma! A rendelés menete rendkívül egyszerű: az Ön által meghatározott méretek alapján gyártjuk le a párkányt, külső ablakpárkányok esetében túlnyúlással, belső ablakpárkányok vagy könyöklők esetében pedig túlnyúlás nélkül (hiszen a belső terekben nincs kitéve a párkány az időjárás viszontagságainak). 

Új, kiváló minőségű gránit ablakpárkányát akár már 6 óra múlva is kézhez veheti! 

Adja le rendelését a Kőpárkányok menüpontban! 

További segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

További bejegyzéseink

Júliusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Padan Dark gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.