Otthonfelújítási Támogatás 2024 – cserélje le párkányát egy kifizetődő megoldásra

Megosztom az oldalt

Energetikai korszerűsítés és rezsicsökkentés – ez a célja a 2024-es Otthonfelújítási Támogatásnak. Viszont tudta, hogy egy kiváló lehetőség is megnyílik Ön előtt a felújítás során? Tudja meg, hogy hogyan és miért érdemes most lecserélnie ablakpárkányát egy időtálló megoldásra, a kőpárkányra! 

2024-ben ismét visszatér az Otthonfelújítási Támogatás, mely célja idén az 1990-ben, vagy azelőtt épült családi házak energetikai korszerűsítése. A pályázat a tervezett, június 3-i időponthoz képest néhány hetet csúszik, mivel a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) nem készült el a hitelprogram elindításához szükséges technikai részletekkel. Erre összesen 108 milliárd forint van elkülönítve, melyből egy pályázó maximum 6 millió forint támogatáshoz juthat. 

Éljen Ön is ezzel a páratlan lehetőséggel és szerezze meg ezt a támogatást!

A 6 millió forint támogatás két részből épül fel: maximum 3,5 millió forint (járástól függően) vissza nem térítendő támogatásból és az ezt 6 millió forintig kiegészítő kamatmentes hitelből. 

Ahhoz, hogy ezt a pályázó meg tudja szerezni, 1990-ben, vagy azelőtt épült családi- vagy ikerházát energetikailag korszerűsítenie kell, melybe a víz- és gázfűtési rendszer felújítása, a külső szigetelés és a nyílászárók cseréje számolható el. Várhatóan sokan fognak pályázni a támogatásra, így érdemes minél előbb leadni. 

A támogatás elnyerésének feltétele a legalább 30%-os energiamegtakarítás, melyet a felújítás előtti és utáni hiteles tanúsítvánnyal lehet igazolni. 

De hogyan lehet elérni ezt az energiamegtakarítást? 

A nyílászárók cseréje nagymértékben elősegítheti ennek a célnak az elérésében. Viszont van egy olyan plusz lehetőség is, amelyet sokan elfelejtenek, mégis segítheti a rezsicsökkentésben, ráadásul a felújítás során rendkívül egyszerű a beépítése…

Ez pedig nem más, mint a természetes kőből készült ablakpárkány! 

Miért ne hagyja ki a párkánycserét? 

Az Otthonfelújítási Támogatás nyílászárócseréje során lehetősége adódik a sokak által használt műanyag párkány helyett természetes kőből készült ablakpárkányt beépítenie! 

A gránitból, márványból, mészkőből vagy technikai kőből készült kültéri párkány számos előnnyel rendelkezik a más megoldásokkal (műanyag, fa, fém) szemben – ezeknek köszönhetően pedig egy kifizetődő megoldásnak bizonyulnak. 

Ismerje meg, hogy miért! 

Alacsonyabb számlák

Az energiamegtakarítás miatt jelenleg talán az egyik legfontosabb előny: a természetes kőpárkányok megfelelő beépítéssel csökkenthetik rezsijét, amelyre a hőhíd kialakulásának megelőzésével képes! 

A hőhíd akkor keletkezik, amikor a kinti és a benti különböző hőmérsékletű levegő találkozik az ablakpárkány alatti résben, és elkezdődik a párakicsapódás folyamata – ezt tudja megakadályozni a kőpárkány megfelelő beépítésével, melyet segédletünkben részletesen megtalál. 

Különleges megjelenés

A természetes kő szépségével sokak szerint semmi sem vetekszik: a színek és mintázatok egyedülálló harmóniája megismételhetetlen, hiszen a természetben alakult ki hosszú évezredek, évmilliók alatt. 

Ennek a ragyogásnak köszönhetően egy klasszikus, letisztult eleganciával rendelkeznek a kőpárkányok, melyek bármely stílusú otthonba beilleszthetőek. Nem hisz nekünk? Böngéssze kínálatunkat! 

Egyszerű karbantartás

Az ellenálló képességnek köszönhetően a természetes kőből készült ablakpárkányok nagyon egyszerűen tisztíthatók. Csupán egy nedves kendőre van szüksége és már kész is! 

A makacsabb foltok, illetve a márvány és mészkő párkány esetében a nedvesség ellen azonban erősen javasolt az évenkénti impregnálás, amely szintén csak pár percet igényel!

Hatékony védelem

Az általunk kínált teljesen egyedi és pontos méret, a vízorr és a segédlettel szakszerű beépítés mind közrejátszik az ablakpárkány hatékonyságában. Együttes erővel veszik fel a harcot az esővel, mely másképp a falba szivárogva roncsolná a külső szigetelést és a fal szerkezetét. 

Természetesen ebben a hatékony vízelvezetésben nagymértékben segíti az ellenálló képessége is, mely gondoskodik a következő előnyéről is, ami nem más, mint a…

Rendkívüli időtállóság

A természetes kőpárkányok egyik legnagyobb előnye az időtállóság, a tartósság – emiatt mondható igazán kifizetődő megoldásnak. Csupán egyszer kell beruházzon kőpárkányára, és onnantól kezdve évtizedeken, generációkon át élvezheti szépségét és védelmét! 

Ellenálló képességének köszönhetően nem károsítja az eső, a hó, a fagy, de még az UV-sugárzás sem. Így pedig hosszú időn keresztül megőrzi lehengerlő megjelenését, eredeti formáját (mely szintén nagy szerepet játszik a hőhíd kialakulásának megakadályozásában) és ellátja rendkívül fontos vízelvezető feladatát. 

(Nem csak) minőségi kőpárkány a Párkányostól

Immáron 53 éve foglalkozunk természetes kövek megmunkálásával, mely során temérdek szakmai tapasztalatra tettünk szert. Ezt a tudást pedig készek vagyunk átadni Önnek…

Adja le rendelését most időtálló kőpárkányra, építse be maga az Otthonfelújítási Támogatás felújítása során és élvezze a tagadhatatlan előnyöket! 

Videós és szöveges segédleteinkkel, illetve a szakmai tapasztalatunk segítségével összeállított ajánlott kiegészítőkkel szinte gyerekjáték a kőpárkány kiválasztása, megrendelése, beépítése és ápolása egyaránt. 

Ruházzon be otthonába és válasszon egy kifizetődő megoldást!

Kérdése merült fel? Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítőkész kollégáink állnak rendelkezésére! 

További segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

További bejegyzéseink

Júliusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Padan Dark gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.