Brown Star gránit

Brown Star gránit kisokos

A gránit ablakpárkányok nagy népszerűségnek örvendenek. Ez nem meglepő, hiszen ezek a természetes kövek kiváló választásnak bizonyulnak stílusban és tartósságban egyaránt. Ebben a cikkünkben egy különleges, sokak által kedvelt színűt mutatunk be: a Brown Star gránitot. 

Ez a meleg színű gránit nem véletlenül az egyik legnépszerűbb gránitfajta. 

Barnásszürke színvilággal rendelkezik, aminek köszönhetően könnyedén az épületek díszévé válik kültéri, vagy akár beltéri ablakpárkányként. Bemutatjuk, hogy miért is olyan közkedvelt ez a különleges gránit!

A Brown Star gránitról általánosságban

A barna és a szürke árnyalatok mellett megtalálhatjuk benne a fekete és a fehér színt is. Ezzel a színösszeállítással remekül illik különféle házakhoz és ablakkeretekhez is. A természetes anyag sokféle stílussal harmonizál, így egy biztos választás szinte mindenki számára.

Továbbá a gránit színének köszönhetően a párkány szinte elnyeli a koszt és port, így emiatt nem kell minden nap takarítani.

Az ápolása is csupán gyerekjáték, hiszen az impregnálószer hatására könnyedén eltávolítható róla bármiféle szennyeződés, így pedig nem szívja be, és nem keletkezik rajta elszíneződés vagy foltosodás. A gránitból készült párkányok felületét emellett kifejezetten nehéz felsérteni a legtöbb otthon megtalálható mechanikai eszközzel. Fényét rendkívül sokáig, generációkon keresztül is megtartja.

A gránit a szilárdság jelképe, nem véletlenül: rendkívüli masszivitása és keménysége miatt az egyik legtartósabb anyagnak mondható. A Brown Star gránitot többek között sírkövek, díszkövek, oszlopok, burkolókövek, és nem utolsósorban ablakpárkányok alapanyagaként is felhasználják.

Az út

A természetes köveket a természet ereje formálja: nincs ez másképp a gránit esetében sem. Ez egy gyakori, durvakristályos mélységi magmás kőzet, ami a magma megszilárdulásával jön létre. Mivel mélyen a föld alatt képződik, a felszínre csak a rétegek lassú lepusztulásával, vagy a hegységképző erőknek, a földkéreglemezek elmozdulásának hatására kerülhet fel. 

A gránit a világ több pontján is fellelhető, akár Indiában, Törökországban vagy akár Németországban is. A Brown Star gránit többek között Kínában és Olaszországban is fellelhető.

Miután megérkezett raktárunkba a kő, rendelésre elkészítjük. Mivel nagyon kemény, megmunkálásához speciális gyémántfejre és több időre van szükség, mint más természetes köveknél.

Az elkészítés után a megrendelőhöz szállítjuk, vagy raktárunkban várja, hogy új tulajdonosa magához vegye. A Brown Star gránit párkányokat egyaránt fel lehet használni könyöklőnek és külső ablakpárkánynak is, mind a két térben kifejezetten jól mutat.

Brown Star gránit kültéri ablakpárkányként

Masszívságának köszönhetően nem csak az időnek áll ellent, hanem az azalatt bekövetkező időjárási viszonyoknak is. Impregnálást követően sebezhetetlen a faggyal, hővel és savval szemben. Mindezek mellett ellenáll a karcolásoknak is. Jelentős ideig képes tartani formáját, stabil szerkezetének hála a szigetelés során is nagy segítségnek bizonyul.

Színvilágának köszönhetően majdnem minden stílusba és színpalettába is beilleszthető – a természetes kő eleganciát és szilárdságot hordoz magával. Emellett nem koszolódik gyorsan, nem látszik meg rajta az utcáról és kertből felszálló por.

Ablakkönyöklőként a belső tér éke

A gránit könyöklővel nem lehet mellélőni. Bár vízelvezetési funkcióval nem rendelkezik, a belső párkány ugyanúgy fontos része otthonunknak. Különféle ablakpárkány dekorációval vagy funkcióval könnyedén dekorálhatjuk, kihasználhatjuk a plusz teret. A belső ablakpárkány szolgálhat például könyvespolcként, virágok otthonaként vagy akár extra ülőhelyként. 

A barnásszürke színösszeállításnak hála a beltérben stabilitást és harmóniát teremt. A fő színek, amik megtalálhatóak ebben a kőben befolyásolhatja a szoba hangulatát. A barna nyugodtságot és természetes hatást kelt, míg a szürke bizalmat teremt. A fekete és a fehér színes pedig precizitást és stílusosságot jelent.

Ezért választják sokan a Brown Star gránitot

Ez a barnásszürke természetes kő hosszú utat tesz meg annak érdekében, hogy ablakunkat díszítse és falainkat védje. 

Színének hála szinte bármilyen térben tud tündökölni, többféle stílusba beilleszthető. Kellemes hangulatot kölcsönöz, miközben rendelkezik a gránit összes tulajdonságával. 

Egyszerre pompás és praktikus, hiszen évtizedekig fényes marad, könnyen tisztítható és ellenáll az időjárási viszonyokkal szemben.

A Brown Star gránit sosem okoz csalódást. Megtalálható webáruházunk kínálatában és telephelyünkön is. Vegye fel velünk a kapcsolatot és élvezze gránit ablakpárkánya előnyeit!

Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Májusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Rosa Porino gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

Nekünk fontos a véleménye!

Töltse ki a kérdőívünket, válaszaiért cserébe kuponkódot kap, amit ajándék egyedi törlőkendőre használhat fel.

0
Kosár
  • No products in the cart.