Kőpárkány megmunkálás

Kőpárkány értékesítés viszonteladóknak – az előnyökről

Milyen előnyökkel járhat viszonteladóként a kőpárkány értékesítése? Írásunkból megismerheti a kőpárkány és a viszonteladói partnerprogramunk előnyeit. Velünk tesztelt terméket kínálhat. A viszonteladói program lehetőséget ad arra, hogy bővítse készletét és növelje nyereségét, miközben fenntartja a masszív vevői elégedettséget. Olyan opciót kínálunk, amiben nem csak a saját hasznunkat lessük.

Az alábbi cikkel az a célunk, hogy segítsünk Önnek pénzt keresni és értéket nyújtani.

Egyszerre.

Segítségünkkel elkerülheti a legbosszantóbb vállalkozói jelenséget is, amikor egyesek visszaküldik magukat a start mezőre egy szerencsétlen dobással, akárcsak a társasban.

Szerintem vállalkozóként minden nap meg kell hoznia egy kulcsfontosságú döntést:

“Mivel foglalkozzon, mibe fektessen, mit delegáljon és hogyan nyújtson – lehetőleg nem vérrel-verejtékkel – többet a vásárlóinak, ügyfeleinek?”

Ha erre a kérdésre a legtöbb alkalommal jó választ tud adni, akkor ugrásszerűen nőhet a cége eredményessége.

Bemutatjuk az egyik leghasznosabb választ a kérdésre.

Egyre többen döntenek kőpárkány mellett

Mára a kőpárkány sláger lett.

A legtöbb ingatlantulajdonos egy ablakpárkány esetében nemcsak díszként, hanem otthonának hasznos elemeként is tekint.

A beltéri ablakpárkánnyal (szakmailag helyesen megnevezve: könyöklő) ellentétben a kültéri ablakpárkány nemcsak a ház fontos része, mivel eleganciát, esztétikai többletet ad az ingatlannak; de a szakszerűen beépített, minőségi ablakpárkány megakadályozhatja a beázásokat is.

Egy párkány segítségével minimalizálható a penészesedés jelensége. Beépítésének halogatása viszont a beázást is megkockáztatja.

Márvány

A belső könyöklő is fontos szerepet játszik a lakberendezésben, a tér kihasználásában és az egyediség tükrözésében is! Egy stabil belső ablakpárkány a legvaskosabb irodalmi műveket is elbírja. A szobanövények itt kapják a legtöbb napfényt és a családi fotók, vagy fűszernövények stabil fészke is lehet.

A kőpárkány legfőbb előnye, hogy a többi anyaggal ellentétben nem vetemedik. Erősen állja az esőt, havat, nedvességet, lehet rá számítani akár egy életen át.

Minősége ellenére pénztárcabarát termék révén egyre közkedveltebb. Ezért a tartósságát és értékét tekintve hosszú távú befektetésnek bizonyul egyre több vevő számára.

Változatos és egyedi esztétikum mellett alacsony karbantartási igénnyel bír és habár egy tapasztalt hozzáértő segítségével garantáltan sikeres lesz az ablakpárkány beépítése, a folyamat nem igényli feltétlenül a szakember bevonását sem.

Kőpárkány értékesítés – miért éri meg viszonteladóknak lenni?

Feltételezem, hogy kíváncsi, hogyan szerezzük be az alapanyagokat (egyenesen a bányából), milyen gépekkel dolgozunk, hogy néznek ki nálunk a munkafolyamatok.

A természetes kőből (gránit, márvány, mészkő) készült párkányt kezdetben a természeti erők alakítják, majd a bányászat által jutnak hozzá a kőkereskedők.

Hozzánk Olaszországból, Kínából és Németországból érkeznek nagyobb mennyiségben az alapanyagok, amiket automata gépekkel 24 óra alatt vágunk, csiszolunk, csomagolunk és végül szállítunk ki.

A kőtáblák CNC vágógép segítségével történő méretre vágása mindig pontos méretinformációk alapján valósul meg. Ez a méret lehet előre meghatározott is, de az egyedi méreteknek sincs akadálya.

Kőpárkány vágása

A gép mindig tűpontossággal vágja méretre a kőtáblát. A csiszolást pedig élcsiszoló és egy élmegmunkáló szerkezet által végezzük el.

Az általunk forgalmazott párkányok mindegyike minden törvényi és minőségi elvárásnak megfelel. A Párkányos viszonteladói együttműködéssel gyorsan biztosíthat több évtizedes szakmai tudássál és gyakorlattal kivitelezett minőségi terméket a vásárlóinak.

Azok a vállalkozások, amik évtizedes múltra néznek vissza, és fokozatosan építették fel a márkájukat, a piacot is kiválóan ismerik. 50 éves családi vállalkozás második generációs tagjaként képviseljük a hivatásunk.

Amit nyerhet velünk – értékesítsen életre szóló befektetést

Egy természetes kő megtartja eredeti formáját és színét.

 Tisztítása rendkívül egyszerű. Igaz ez a márvány ablakpárkány, a gránit ablakpárkány és a mészkő ablakpárkány esetében is.

A kőpárkány az impregnálásnak köszönhetően meghálálja a törődést.

Masszív, esztétikailag egyedi külseje még a gyermekei diplomaosztóján is gyönyörűen mutat; feltéve, ha az évek során megfelelő ápolásban részesül.

Ezért egy életre szóló befektetés.

Tapasztalat, hogy a lakásfelújításokból, építkezésekből gyakran családi viszályok lesznek, rengeteg benne a stressz, az idegeskedés. De létezik egy másik valóság, ahol a család, a munka háttérbe szorítása nélkül szépülhet egy otthon.

A mi segítségünkkel Ön is ehhez járulhat hozzá.

Kiknek jó üzlet viszonteladónak lenni?

Ha Ön ablakgyártó, építőipari vállalkozó, generálkivitelező, akkor egész nap keményen dolgozik azért, hogy létrehozza azt, amit más megálmodott.

Szereti, ha minden gördülékenyen megy.

Nos, máris van egy közös szenvedélyünk.

Olyat partnerprogramot álmodtunk meg, amely ezt a törekvést emeli magasabb szintre, ami komoly lehetőség lehet a meglévő és az új partnereink számára is.

Szerintünk Ön is köztük van.

Azok között, akik „szép csendben” hatalmas versenyelőnyre tennének szert, majd felhangon és büszkén vállalva hosszú távú piaci előnyt kovácsolnának maguknak a konkurenciával szemben!

Hogyan lehet viszonteladó?

A válaszhoz olyan információkra is szükségünk van, mint hogy van-e webáruháza?

Rendelkezik-e üzlettel, irodával? Milyen mintaanyagra lenne szüksége? Miben tudnánk Önnek még segíteni az együttműködés során?

Ezért javasoljuk, hogy alaposan töltse ki az űrlapunkat!

Mit nyerhet viszonteladóként a Párkányos partnerséggel?

Célunk, hogy szakmai tapasztalatunkat értékteremtésben élen járó partnerekkel közösen kamatoztassuk. Viszonteladói partnerprogramunkkal ezért megmutatjuk Önnek is, hogyan tehet szert minél több elégedett vásárlóra, extraprofitra.

Teremtsünk értéket együtt.

A Párkányos viszonteladói programmal rohangálásmentes és stresszmentesebb lehet a projektje, és emellett az egyes logisztikai feladatok menedzselése sem okoz fejtörést.

Rendelkezünk azon gyártógépekkel, berendezésekkel, amik szükségesek a viszonteladói partnerséghez.

Az alaptézisünk az elmúlt 50 év során fikarcnyit sem változott:

Az ügyfél a legfontosabb.

Miért jó partner Önnek a Párkányos?

Ha komplex szolgáltatásunkat választja, lényegesen leegyszerűsödik a minőségi kőpárkány beszerzése. Személyes átvétel esetén akár 6 órán belül is elkészítjük (20 négyzetméterig) őket.

Egyéb esetben Önnek nincs más dolga, mint leadni a rendelését a webáruházunkban. Mi pedig kiszállítjuk a kőpárkányokat a megadott címre. A választható kövekből folyamatosan tartunk raktáron közel 1500 négyzetmétert.

A legfőbb előnyök:

1. Jótállási, szavatossági feltételek biztosítása, 35 éves szakmai tapasztalat, technológia feltételek és eszközállomány segítségével biztosítjuk Önnek a jelentős extraprofitot és elégedett visszajelzéseket: termékeinkkel növelheti cége (el)ismertségét.

2. Garancia mellett pénzárcabarát árakat kínálunk. A piaci árhoz képest akár 10-20%-kal kedvezőbb árakat kínálunk, automatizált folyamatainknak köszönhetően. Esetlegesen előforduló hibák esetén is azonnali orvoslásban hiszünk. Ön versenyképes áron, időben, megfelelő minőségben kapja kézhez a termékeket.

3. Támogatjuk, hogy sikeres viszonteladó lehessen: Ismertető tréninganyagokkal, marketingeszközökkel, stratégiával, közös webináriumokkal, oktatóvideókkal segítjük a marketingfolyamatait. Megismerheti az értékesített termékek előnyeit. A profi webes megjelenéshez képeket, termékleírásokat is biztosítunk, hogy a leendő vásárlója minél tájékozottabb legyen.

Tapasztalja meg az elégedett mosolyt az ügyfele arcán.

Szerezzen új elégedett vásárlókat, tegyen szert lépéselőnyre a kőpárkány előnyeivel. Ennek megvalósítása nekünk több évtizedes munka, az Ön részéről viszont egy válaszadás. A viszonteladás gyors módja annak, hogy szintet lépjen vállalkozásával anélkül, hogy új termékcsaládot kellene kifejlesztenie.

Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Májusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Rosa Porino gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

Nekünk fontos a véleménye!

Töltse ki a kérdőívünket, válaszaiért cserébe kuponkódot kap, amit ajándék egyedi törlőkendőre használhat fel.

0
Kosár
  • No products in the cart.