Párkányos házhoz szállítás

Minden, amit a Párkányos házhoz szállításról tudni kell

Megosztom az oldalt

A párkányok elengedhetetlen kellékei bármilyen otthonnak, hiszen nemcsak dekoratívak, hanem fontos funkciókat is egyaránt betöltenek. A falak védelme a káros külső hatásoktól, például a heves esőzésektől vagy zord hóviharoktól, ugyanúgy a párkányok feladatkörébe tartozik mint az otthon díszítése és a lakók ízlésének a tükrözése. Erre a dekoratív és praktikus funkciónak a betöltésére pedig mi sem alkalmasabb egy kőpárkánynál!

A kőpárkányokat megannyian részesítik előnyben időtállóságuk és strapabíróságuk miatt, hiszen akár évtizedek múlva is képesek ugyanolyan pompával felruházni egy otthont, mint amikor beépítésre kerültek.

Célunk, hogy minél több elégedett ügyfélhez juttassunk el minőségi és tartós kőpárkányokat, hogy otthonaikat egy erős, kopásálló és dekoratív párkány ruházza fel védelemmel és mutatós megjelenéssel.

Ebben a cikkben most bemutatjuk, hogy mi mindent kell tudni a Párkányos házhozszállításról.

Milyen kövek találhatóak meg a kínálatunkban?

Mielőtt még a párkány megérkezik az ügyfél otthonába, még ki kell választani, hogy milyen kőből készüljön el az újdonsült kőpárkány.

Kínálatunkban az alábbi kövek közül lehet választani:

Gránit

A gránit párkányok sokak szívébe lopják be magukat, érdekes és különleges mintázataiból garantáltan nincs két ugyanolyan, így akik egy igazán egyedülálló, de mégis strapabíró kőpárkányt keresnek, azok számára a gránit remek választásnak bizonyul.

Mészkő

A mészkő könnyen munkálható, meleg, beige árnyalatai pedig egyediséggel és egy, a mediterrán térségét tükröző érzést képesek kölcsönözni a térnek. Otthonos, de mégis modern és kifinomult környezetet teremt egy mészkő párkány.

Márvány

Időtálló és elegáns – talán ez a két jelző írja le a legjobban azt az összképet, amit a márvány nyújtani képes. Márvánnyal akár konyhabútorokon is találkozhatunk, szinte bármilyen teret képes kifinomultsággal felruházni jellegzetes mintázatával. Kifejezetten szemet gyönyörködtető választás, ha egy modern, letisztult és minimalista teret szeretnénk feldobni.

Technikai kő

A technikai kövek körülbelül 90%-a kvarcit és márvány, erőssége miatt az idő és a természeti hatások próbáit hősiesen kiállja. Letisztult megjelenése beleillik mind a minimalista, mind a maximalista stílusra hajazó térbe, szinte kaméleon módjára olvad bele és alkalmazkodik abba a környezetbe, ahová beépítésre kerül – mindezt úgy, hogy mutatós összképet biztosít.

Mik szükségesek a rendelés leadásához?

Ha már megvan a kiszemelt kőpárkány, abban az esetben nincs más hátra, mint megadni a szükséges méreteket, majd megrendelni a párkányt.

A méretekre ajánlott különösen figyelemmel lenni – egy túl nagy vagy túl kicsi párkány sem az esztétikai, sem a praktikus feladatait nem tudja megfelelően ellátni!

Ha a párkány nem illeszkedik megfelelően a helyére, ahová beépítésre kerül, akkor a vízelvezetést képtelen hatékonyan elvégezni, ami súlyos károkhoz is vezethet hosszú távon, ha a víz beszivárog a falakba.

Hogyan lehet otthon pontosan megállapítani a szükséges méreteket?

A párkányok méretének a megállapításához egy Párkányos segédlettel készültünk, amihez videós anyag is társul, hogy a mérésben történő hibának még az esélyét se adjuk meg.

A kőpárkány méretre vágása

Ha megérkezik hozzánk a rendelés, akkor neki is kezdünk a párkány kialakításának!

A megadott méretek alapján tapasztalt szakembereinkkel a kőpárkányt méretre vágjuk, hogy az a legpontosabban illeszkedjen jövendőbeli helyére. A vágást napjainkban már modern gépekkel végezzük, amikbe csupán beleprogramozzuk az adatokat, majd a gép hajszálpontosan elvágja a kőtáblát.

Ezután pedig már csak a csiszolás van hátra, ami alatt a párkány felülete sima és esztétikus külsővel gazdagodik.

Ha mindez megvan, akkor a párkány megkezdheti útját a Párkányos telephelyről egyenesen az ügyfélhez!

Amikor elkezdődik a Párkányos házhoz szállítás

A méretek stimmelnek, a rendelés leadva – mi pedig visszük is a kőpárkányt az új otthonába!

Magyarország egész területére szállítunk, azonban akadnak eltérések, amiket jó szem előtt tartani a szállítási költség terén. Baranya, Somogy, Tolna, Bács-Kiskun, Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom, Nógrád, Heves és Pest vármegyébe kedvezményes áron szállítjuk ki a kőpárkányokat.

Ezekbe a vármegyékbe a 8 munkanapos szállítás díja 12.000 forint, a 4-6 munkanapos szállítás 17.000 forint, a 2 munkanapos szállítás pedig 27.000 forintba kerül.

Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas és Zala vármegyébe a 8 munkanapos szállítás díja 17.000 forint, 4-6 munkanapos kiszállítás nincs, a 2 munkanapos kiszállítás díja pedig 40.000 forint.

Fontos kiemelni, hogy a szállításnál bankkártyás fizetés nem lehetséges, így a díjat csak készpénzben tudja a megrendelő kifizetni!

Futárunk érkezésekor az átvételnél mindig legyen jelen valaki, aki átveszi a párkányokat. A párkányszállító autóban található szerszámosláda is, ami javítót, tömítőt és impregnálószert tartalmaz, így ha az átvételkor valamilyen probléma, esetleg kérés merülne fel, akkor azonnal segítséget tudunk nyújtani az ügyfél számára.

Mi a következő lépés a kőpárkány megérkezése után?

Miután kiszállítottuk az ügyfélhez a kőpárkányt, nincs más hátra, mint annak a beépítése.

Ezt otthon is könnyedén el lehet végezni, még akkor is, ha még Ön sosem épített be párkányt ezelőtt! 

Mindössze annyi dolga van, hogy figyelmesen elolvassa a párkány beépítéséről készült útmutatónkat, ahol lépésről-lépésre végigkalauzoljuk Önt a folyamaton – írásban és egy részletes oktatóvideóban is. 

Miután a párkány a helyére került, Önnek nincs más dolga, mint elégedetten szemügyre venni a végeredményt, és megcsodálni az új, mutatós kőpárkányát!

Házhoz szállítás Párkányos módra – összegzés

Ebben a cikkben részletes betekintést nyerhettünk, hogy hogyan jut el tőlünk az ügyfélhez a megrendelt kőpárkány.

Kínálatunkból lehetőség van gránit, mészkő, márvány és technikai kő párkányok közül választani, majd a megfelelő méretek megadása után már le is lehet adni a rendelést.

A kőpárkányt tapasztalt, felkészült szakember szállítja ki, akinél szükség esetén szerszámok is találhatóak, ha esetleges javításra lenne szükség.

A szállítás alatt érdemes az árakra különösen figyelemmel lenni, hiszen nem minden vármegyébe kerül ugyanannyiba a szolgáltatás, illetve csak készpénzt tudunk elfogadni fizetésnél!

Végezetül pedig a párkány megérkezte után már csak a beépítés van hátra, majd az újdonsült kőpárkány megcsodálása.

Ha Önnek kérdése merülne fel a házhoz szállítás kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal!

További segítségre van szüksége?

Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

További bejegyzéseink

Júliusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Padan Dark gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.