Párkánygyártó

Így válasszon profi párkánygyártót

Amikor párkányt szeretne vásárolni, rengeteg lehetőséget talál az interneten. Azonban a sok cég és termék közül nem mindig egyszerű választás. Szeretnénk megkönnyíteni a döntést azzal, hogy megmutatjuk, milyen fontos kritériumoknak felel meg egy megbízható párkánygyártó.

Nekem párkány kell most!

Jelenti ki a családtagoknak és elkezd eltökélten böngészni az interneten.

A párkány szóra temérdek találatra bukkan és jó pár oldalt megnéz. Szebbnél szebb ablakpárkányok villannak fel a szeme előtt és készen áll arra, hogy rendeljen.

Mielőtt még a rendelésre sor kerülne, olyan kritériumokat szeretnénk megmutatni, aminek ha megfelel egy párkánygyártó, akkor biztos lehet benne, hogy jó (sőt a legjobb) helyen fog vásárolni.

Sötét vagy világos párkánygyártó múlt?

Vizsgálja meg a cég múltját!

Érdemes elolvasni (ha van) az adott gyártó történetét, hiszen abból is kiviláglik, hogy milyen utat járt eddig be a cég.

Azok a vállalkozások, amelyek ne ma kezdték, hanem fokozatosan építették fel magukat és ezáltal a piacot is kiválóan ismerik, pontosan tudják, hogy milyen minőségű termékeket kell létrehozni ahhoz, hogy a vásárlójuk is elégedett legyen.

A több évtizedes tapasztalatnak súlya van és előhoz egy fontos kérdést:

Milyen szakértelemmel, gépparkkal rendelkezik a párkánygyártó?

Ennek is célszerű utánanézni már a kezdet kezdetén.

Egy profi párkánygyártó tudatosan törekszik arra, hogy a legmodernebb eszközöket, gépeket használja.

Teszi mindezt azért, hogy folyamatosan magas színvonalon tudja elkészíteni a párkányokat a megrendelői számára.

Tudja jól, hogy ha silány termékeket állítana elő, akkor nem számíthatna új vásárlókra és könnyedén elterjednének róla a negatív, céges renomét romba döntő hírek.

Mitől kelnek életre a termékek?

Vajon milyen alapanyagból hozzák létre a termékeiket?

Noha egy vásárlónak nem kell szakértőnek lennie, mégis javasolt szemügyre venni, utánanézni, milyen alapanyagból dolgozik a párkányos csapat.

Ez azért lehet meghatározó, mert a párkányt jobb esetben nem pár évre, hanem egy egész életre vásárolunk, éppen ezért hatalmas jelentősége van annak, hogy az anyag meddig bírja.

Jó pár cikkben megemlítettük korábban, hogy az ablakpárkányok egy tekintélyes része vonzó külsőt mutat beépítés után. Aztán jön a fagy, a hó, az eső, az erős napsugárzás és évek múlva azt vesszük észre, hogy a párkány teljesen megváltoztatja a formáját.

Ami nemcsak azért okoz gondot, mert rontja a ház összképét, hanem mert tönkreteszi a szigetelést is.

Emberséges vagy nemtörődöm hozzáállás?

Érezte már úgy, hogy egy üzletben levegőnek nézik? Hogy alig várják, hogy kisétáljon? Hogy már azt is rossz szemmel nézik, ha kérdez valamit?

Onnan tudhatja, hogy profi cégről van szó, hogy a telefonhívásban, e-mailben vagy az üzletben is ugyanolyan érdeklődő, kedves hanggal találkozik.

Ahol minden kérdésre készségesen válaszolnak és ahol az ügyfél azt érzi, hogy ő van a középpontban, az ő céljaiért, elképzeléseiért dolgoznak, ott tényleg nagybetűs ügyfélközpontúságról beszélhetünk.

Milyen az online visszhangja a párkánygyártónak?

Vajon minek van nagyobb ereje? Amikor egy cég saját magáról kommunikálja, hogy profi vagy amikor mások állítják róla?

Ön is szokta böngészni a vásárlói visszajelzéseket, értékeléseket?

Sokan így választanak hotelt, éttermet vagy akár nyaralóhelyet is, hogy elolvassák a véleményeket.

Ez ugyanis megerősítést, visszaigazolást ad arról, hogy érdemes az adott céget választani, hiszen ha mások ilyen benyomásokat szereztek, akkor megéri a bizalmat pl. az adott párkánygyártóba fektetni.

Hol olvashat ilyen értékeléseket?

Pl. a google értékelés sokatmondó lehet vagy éppen a cég honlapján, közösségi oldalán is olvashat, találhat vásárlói visszajelzéseket.

Villámgyorsaság vagy csigalassúság?

Ön is volt már úgy, hogy szeretett volna minél előbb hozzájutni az adott termékhez?

Sokaknál minden egyes másodperc számít, ugyanis minél előbb be kellene építeni az ablakpárkányt, a szakemberek ugyanis színezni szeretnének.

Egy cég ott követi el az égbekiáltó bakit, amikor a határidőn túl teljesíti a szállítási ígéretét. A precízséget az is mutatja, hogy a párkánygyártó csapat betartja a határidőt, gyorsan, rugalmasan reagál és lehet rá a megbeszéltek megtartásában számítani.

Korszerű gépekkel dolgozunk.

Jó itt lenni? – A párkánygyártó csapata

Tapasztalt már olyat, amikor egy üzletben fejetlenség uralkodott? Amikor az egyik munkatárs csak a másikra várt, illetve nem tudták összehangolni a feladatokat?

Egy kiváló csapatot onnan is meg lehet ismerni, hogy egymást segítve végzik a munkájukat.

Egy megbízható párkánygyártónál az irodai munkatárs vagy éppen a telephelyen dolgozó is pontosan tudja a feladatát és mivel erős a csapatszellem, ezért mernek segítséget, útmutatást kérni, sőt elmondani a véleményüket, hiszen tudják jól, hogy számíthatnak a másikra.

Ezt az összetartást nem biztos, hogy felismeri egy vásárló, de az összehangoltságot, az olajozott munkát, a tudatosságot testközelből megtapasztalhatja onnantól kezdve, hogy érdeklődik a termékek iránt, egészen odáig, hogy kiszállítják a megadott határidőre a párkányokat.

Összegzés – A profi párkánygyártó választása

Párkány vásárlása előtt célszerű tájékozódnia az adott cégről, termékeiről, mielőtt még meghozná a megfontolt döntését.

Vegye figyelembe a párkánygyártó múltját, tapasztalatát, szakértelmét, termékei alapanyagát, a cég hozzáállását, vásárlói visszajelzéseit, csapatmunkáját!

Bízunk benne, hogy ezek után megtalálja azt a párkánygyártót, akitől örömmel és elégedetten vásárol majd.

Ön még milyen értékeket, kritériumokat tart fontosnak?

Walter József - Párkányos Kőpárkány Webáruház

További segítségre van szüksége?
Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!

Megosztom az oldalt

Júniusi akció!

Válassza prémium minőségű, természetes szépségű Yellow Rock gránit párkányainkat és 5% árengedménnyel kedveskedünk Önnek!

0
Kosár
  • No products in the cart.