Blog
[Útmutató] – Égető kérdések a kőpárkányokról
2022-05-24
[Útmutató] – Égető kérdések a kőpárkányokról

Rengeteg a kérdés az ablakpárkányok körül? Különösen, ha most kellene, de azonnal? A bizonytalanság, a kontrollálhattalan folyamatok, a korlátozottság stresszessé tehetik a kőpárkányok vásárlását is.

A ’miért jobb az egyedi méret’, ’lehetséges-e ma webáruházban párkányt rendelni’, ’egy párkánynak miért a védelem az elsődleges funkciója’ féle kérdésekre egyesek csak gondolják, hogy tudják a választ. Sokan viszont az alapokkal sincsenek tisztában. Ezért hoztam Önnek egy útmutatót.Miért érdemes kőpárkányt választani?  – előnyökről
2022-05-24
Miért érdemes kőpárkányt választani? – előnyökről

A természetes kő egyik legjobb előnye a tartóssága. Párkánynál úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Még egy könyöklő az ablak belső részén is ideális olyan helyeken, mint például a fürdőszoba, ahol nagy a nedvesség és páratartalom. De mi a helyzet a kültéren? Miért érdemesebb ide kőpárkányt választani?

Honnan tudhatom, hogy minőségi-e egy kőpárkány?
2022-05-24
Honnan tudhatom, hogy minőségi-e egy kőpárkány?

A kő, mint természetes anyag a kültéren, párkányok esetében is kedvelt. Hiszen a kő nem fakul, viszonylag kevés karbantartást igényel és rendkívül tartós. Ellenáll a napfény és a tűz által okozott károknak és évekig megőrzi vonzó és esztétikus kinézetét. Nedvességálló és polírozva kiemelten könnyen tisztítható. De honnan ismerhető fel a minőségi kőpárkány a gyakorlatban?

Hogyan dolgozik egy kőfaragó?
2022-05-26
Hogyan dolgozik egy kőfaragó?

Megesett talán Önnel is, hogy megpillantott egy csodás kődarabot és azonnal egy mediterrán világban érezte magát. Elrepítette egy csodálatos világába. DE hogyan kerül be egy otthon kertjébe ez a különleges darab? Beszéljünk a kőfaragó munkájáról úgy, ahogyan eddig még nem.1  
Kategóriák


Segédletek a párkányokhoz
További információra van szüksége? Hívjon minket a +36 30 277 8210 telefonszámon vagy írjon az info@parkanyos.hu e-mail címre!
A Párkányos csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Párkányos Csapata